to nie chodzi tylko o janusza, tylko o to jak wszyscy spece traktują ludzi którzy wchodzą w świat fotografii
to nie chodzi tylko o janusza, tylko o to jak wszyscy spece traktują ludzi którzy wchodzą w świat fotografii
a bo oni juz zmeczeni sa ciagle tymi samymi pytaniami i ciagle tymi samymi tlumaczeniami. mowienie caly czas o tym samym to regres.
why waste your time looking for proof?
what if the answer is never the truth?
IMHO jezeli wchodzisz w ten swiat to rob zdjecia, czytaj o fotografii, rob zdjecia i tak w kolko a nie robisz wielkie halo jak jestes traktowany ... zachowujesz sie jak absolwent technikum ktory wlatuje w grono dr.hab. i zaczyna im cos udowadniac ...
osobiscie czytam to forum od kilkunastu miesiecy ... nie wypowiadam sie bo widze ze sa tutaj o wiele tezsze glowy niz moja i z tematow tutaj umieszczonych dowiaduje sie tego co chce ... a ty ?? kupiles sprzet na ktory bedzie mnie stac za kilka lat i jeszcze niezadowolony bo niema super-hiper-kosmicznej ostrosci ... sam mam 350d i powiem tyle ze "sie ma co sie lubi albo sie lubi co sie ma" ... jestem w drugiej sytuacji i nie narzekam ... chce zrobic zdjecie i aparat mi to umozliwia ... nie robie cropow, nie szukam szumow .... poprostu robie to co lubie zamiast sie onanizowac ...
Wydzieliłem, bo się OT kolejny raz zaczął.
Ja mogę ze swojej strony tylko powiedzieć, że to forum jest dla wszystkich, a zwłaszcza dla tych, którzy nie wiedzą.
Zupełnie tylko nie rozumiem, dlaczego ci co nie wiedzą zabierają głos w sprawach o których nie mają pojęcia dezinformując tym tylko pozostałych niewiedzących. Oczywiście przy okazji wzbudzając śmiech na sali i złośliwości.
słowo onanizm jest bardzo popularne na CB..... odpuszczam sobie ten wątek