Ostatnio edytowane przez Zelber ; 16-10-2015 o 00:58
#76 jest ok. #74 też spoko, ale ogólnie chyba brakuje tu bardziej ogniskowej niż na III-ligowym Śląsku, nie ?
Dobre zdjęcia, kolory wyglądają naprawdę dobrze. Zamieniłbym #72 na jakieś inne, brakuje w nim trochę walki, czoło w dolnym prawym rogu też dziwnie wygląda
#71 - myślę, że można było trochę bardziej przykadrować
Jest ciężko z 200mm, z jednej strony jest za krótkie, z drugiej na dłuższych dystansach traci ostrość i celność AF. Mgła też nie ułatwiała
Do tego wszystkiego nie złapałem kilku akcji, które spokojnie były do złapania posiadanym sprzętem.
Nie bardzo było już z czego, s sam słupek osadza je w przestrzeni.
Ostatnio edytowane przez Zelber ; 20-10-2015 o 22:05
... no i tą szykowną reklamówkę w kwiatki (czy co to było?) wypada zamienić na coś co lepiej ochroni sprzęt
Jeżeli coś wygląda głupio, ale działa to nie jest głupie
Wygląda jak wygląda, ale naprawdę zdaje rezultat, natomiast pchanie się w profesjonalną osłonę pod 70-200 przy bliskich planach kupienia czegoś dłuższego jest bezcelowe.
Chińskie zamienniki nie są takie drogie, a o wiele praktyczniej jest. Długi czas biegałem z workiem na śmieci i to jednak swoje wady ma
Impel Wroclaw vs PGE Atom Trefl Sopot
Niestety z powodu nietrafionych ustawień jpg'a pod względem jakości wyglądają jak wyglądają, a nie jak powinny wyglądać.
77.)
78.)
79.)
80.)
81.)
82.)
83.)
84.)
85.)
86.)
D4+70-200 2.8 VR II, S14 2.8
Ostatnio edytowane przez Zelber ; 08-11-2015 o 23:34