Moris, świetne zdjęcia. Widać przemyślany kadr, równowagę i umiejętne wykorzystanie zastanego światła.
Ale chciałem się zapytać o obiektyw. Tamron?
Moris, świetne zdjęcia. Widać przemyślany kadr, równowagę i umiejętne wykorzystanie zastanego światła.
Ale chciałem się zapytać o obiektyw. Tamron?
Oj już nie przesadzaj, samochody to sobie można na folderach pooglądać a z oglądania/focenia dziewczyn jednak więcej przyjemnosciZamieszczone przez JSK
Pozatym jak dziewczyna ma co pokazać do pokazuje, a co? w zbroi stalowej zakuta od stóp do głowy mają być? :wink:
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
Dzięki,Zamieszczone przez MMM
Hmm ... więc może się czegoś nauczyłem na foceniu głownie swojego synkahihihi ...
Co do obiektywu to przemiennie Tamron i Canon 85 f/1.8 ( reszta w EXIF-ie )
Moris, jestem pod wrażeniem, super fotki. Moglbyś wrzucić choć jedno zdjątko bez obróbki w PS, chciałem zobaczyć Tamronna w akcji.
350d +kit + tamron 28-75 Speedlite 380EX
Poszła mailem...Zamieszczone przez misiul
Choć przyznam, że ja nie jestem z nich aż tak zachwycony ... :-|
Przy okazji otrzymaniia zdjątka od Morisa, wyszła jedna sprawa dot.Exif. Mianowicie na 350D Morisa, Exif zawiera informacje "Metering mode". Ja mam amerykanina (Rebel XT) i już tej informacji nie ma. Używam przegladarki http://www.faststone.org/ w najnowszej wersji. Co Wy na to?
350d +kit + tamron 28-75 Speedlite 380EX
MARANTZ twoje zdjecia sie nie otwieraja ;-(
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
To jest Pan !Zamieszczone przez SimOn!