Witam. Planuje zakup blendy o wielkości 120x90 5w1 firmy quantum, ale widzę tańsze blendy firmy fotoamigo, oraz F&V jak z wytrzymałością tych blend? Warto zawracać sobie nimi głowę czy lepiej kupić quantuma sprawdzonego?
Witam. Planuje zakup blendy o wielkości 120x90 5w1 firmy quantum, ale widzę tańsze blendy firmy fotoamigo, oraz F&V jak z wytrzymałością tych blend? Warto zawracać sobie nimi głowę czy lepiej kupić quantuma sprawdzonego?
po filmie dr5000 brałbym quantum
SONY
quantum
No właśnie tez ten film widziałem dlatego pytam ;D tylko może być też tak ze one wszystkie takie wytrzymałe ;D
zdecydowanie quantuum, mam od 7 lat
Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.
A ten rozmiar wystarczy czy lepiej 120x180?
kupiłem jakaś chińską, odbija taksamo jak ten quantuum , przeżyła ze mną machanie nia, siadanie na niej, descz,piach,błoto i do dzis jest super. Kup 5w1 i na tyle duża na ile jestes w stanie utrzymać i co chcesz doświetlać. cała osobe to bierz max ile utrzymasz
Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.
Tez mam noname 5in1, jak sie popruje kupie 2'gaalbo zeszyje ^^
Teraz jakby jakość się poprawiła, ale z doświadczeń z wcześniejszymi "nonejmami" - nie chodzi o to, że się pruło, to byłby drobiazg, tylko po jakimś czasie zaczęło odłazić "sreberko" (biało-srebrna) i zamiast srebrnej powierzchni zrobiła się szaro-łaciata. Kolejne "nonejmy" (tym razem 5w1) na razie spisują się dobrze.