Cytat Zamieszczone przez słowiczek Zobacz posta
Przede wszystkim gratuluję znajomości tematu zdjęć, dobrze jest wiedzieć, co się fotografuje i podzielić się tą wiedzą z innymiCo do samych zdjęć, kadry są bardzo dobre, przemyślane i ciekawe. Trochę szumu widać, tak miało być?
Dziękuję
Cała frajda jest w identyfikacji. Fantastyczna kopalnia wiedzy to forum na entomo.pl . No niestety z szumem walcze. Wiadomo w makro ciężko o światło a staruszek 5D nieststy ani nie ma z czego wycropować ani wyższe iso nie zachwyca. Włąśnie testuje NeatImage ale nie podoba mi się ile detali zjada. Kupiłem lampę Triopo ale niestety jest problem - nie odpala za każdym razem więc odesłałem na reklamację - zobaczymy jak wymienią czy nadal będzie problem.
Pozdrawiam.

Cytat Zamieszczone przez słowiczek Zobacz posta
Tak na szybko bo już trzeba iść spać najlepsza żaba, rudnica,kwietnik. Jutro napiszę więcej a jest co pisać. pozdrawiam?
Dzięki. Żaba chyba przysnęła bo jeszcze nigdy nie udało mi się podejść tak blisko.

Ah i jeszcze jedno - syf na matrycy - jakieś sprawdzone metody - grucha niewiele pomogła - te patyczki z allegro dają rade?

Pozdrawiam
Łukasz