Chce kolega 2.8 niech bierze proste , jak najważniejsze zeby cyferka była taka a nie inna to czemu mu zabraniaćnie kumam tego, mi przez rece w życiu przeszła masa sprzętu nie raz traciłem sprzedając pózniej ten sprzet, ale teraz mam swoje doświadczenie w tym temacie, co to bedzie jak za 20 lat bedziemy mieli ludzi ktorzy swoją wiedzę czerpią tylko z opini na forum a opinia na forum wynika jedynie z dyskusji nad cyferkami i wykresami? Ile to ja sie nie naczytałem w internecie na temat sigmy 35 jaka to ona zła jak to af na ciemnej sali nie da rady jak to jest ze tańsza i na papierze lepsza niz canon ale i tak canon rządzi, dzis mam s35 i juz dawno odrobił swoje a mnie ani razu nie zawiódł, ale liczyłem sie z tym ze szkło moze nie byc spoko i bedzie trzeba sprzedać i kupic c35... Kolega nie ma w sobie nutki ryzykanta, odkrywcy najlepiej najtaniej najbezpieczniej no i najważniejsze ... Zeby w stopce wpisać 2.8
(Słownictwo użyte powyżej ma byc forma zabawnego przedstawienia poglądów oraz opini ktora na forum jest dozwolona , prosi sie wiec o nie spinanie pośladków , oraz wykorzystanie czasu w bardziej twórczy sposob niz toczenie piany)