Pomogło..... podładowanie baterii.
chyba podczas tych wszystkich prób formatowania trochę ja wyczerpałem. Teraz mam jedną partycje i chyba jest OK.
Pomogło..... podładowanie baterii.
chyba podczas tych wszystkich prób formatowania trochę ja wyczerpałem. Teraz mam jedną partycje i chyba jest OK.
300D + kit + 50/1,8 + sigma 70-300 APO DG Macro
Mam ten sam problem, ale ten FdiskAp nie pomaga tylko komunikat Format fail..., jak to opanowałeś ??Zamieszczone przez Paweł Ubysz
- Zestawik który mi się podoba -
Witam Was serdecznie. Nabyłem Digimate II Plusa z 20 Gb dyskiem Fuji. Niby skoro jest na gwarancji...ale w czym problem: po zgraniu 3x1 Gb Rawów z 30D databank (pozostało 16 Gb wolnego miejsca) nie chce zgrać następnych danych z karty (Ultra II 1 Gb), pokazuje jedynie "failed" i "22". Znalazłem w necie, że to z powodu "22.preparing disc error ". Czyli dysk źle sformatowany; więc go sformatowałem Fat32 przez Win XP. Niestety to nie pomogło. Wcześniej naładowałem porządnie akumulator w databanku, żeby nie było problemów z zasileniem. Ściągnąłem nawet programik do sprawdzania twardego dysku, czy nie jest uszkodzony (nie jest). Problem dalej istnieje...Czy ktoś z szanownych Forumowiczów wie, o co biega (nie mam umysłu technicznego a lekarski)? Inaczej sformatować, czy od razu do serwisu?
Tomek, Paprochwbody
Ostatnio edytowane przez Paprochwbody ; 06-05-2006 o 16:22
Halo, czy ktoś czyta ten wątek?
No wiec dobrze: nie wiem o co biega.
jak teraz jeszcze trzystu forumowiczów napisze to samo to czy Twoja sytuacja poprawi się choc trochę??
300D + kit + 50/1,8 + sigma 70-300 APO DG Macro
Nie poprawi sięale sprawdziłem, czy ktoś to czytał...
Pozdrawiam
Paprochwbody
W!
Zapewne elektronika poszla.... Wiec Ci radze oddac do serwisu skoro jest na gwarancji.
Zdrowko
Wymienią mi go na 40 GB i sprawdzą. Tak więc sprawa zakończona.:-D