Witam, przy okazji tego wątku, mam pytanie: Od około roku jestem posiadaczką digimate'a III + seagate 40 Gb. Własciwie wszystko działało poprawnie, aż do momentu, kiedy zamiast dysku pokazął pytajnik na wyświetlaczu i przestał zgrywać karty a także nie był widoczny przez usb. Wysłałam do serwisu Acris.pl, gdzie go kupiłam. Odesłali, mówiąc, że wszystko jest ok i nie znajdują problemu. Rzeczywiście, może naprawił się w transporcie. Jednak po tygodniu ponownie pokazął pytajnik, chociaż pozwolił zgrać zdjęcia przez usb. Niestety serwis, do którego napisałam maila odpisał : "
W dniu 1 maja 2007 roku firma MBD Media Sp. z o.o. została właścicielem
praw do witryny internetowej Acris.pl. Z przyczyn techniczno-prawnych nie mamy możliwości serwisowania towarów posiadających karty gwarancyjne
wystawione przez firmę ACRIS Olgierd Nowicki będącą w likwidacji. Przepraszamy za wynikłe utrudnienia "
Nie wiem, czy tak mogą, może ktoś z Was wie?
Korzystając z tego, że komputer widział dysk, sformatowałam go, usunęłam partycje [były 2: 8 i 32] i... teraz już nic nei mogę zrobić. Przeczytałam cały wątek, ściągnęłam programy, ale pokazuje mi błąd odczytu/zapisu.
Czy ktoś wie, gdzie w Warszawie można oddać go do serwisu?
Bardzo proszę...![]()