Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36

Wątek: Canon 17 - 40 nowy - czy na pewno?

Widok wątkowy

Domyślnie Odp: Canon 17 - 40 nowy - czy na pewno?

Cytat Zamieszczone przez pan.kolega Zobacz posta
    A o co chodzi z ta "płytka"? Ja nigdy ze słoikami nie dostawałem żadnej płytki, ani czarnej ani w żadnym innym kolorze.
    Natomiast zawsze był "manual" papierowy - albo w postaci ksiażeczki dla L albo arkusza dla pozostałych.
    Miałem kilka L i były tam na pewno czarne płytki CD - nigdy nie sprawdzałem zawartości... Wiem, że są one niepotrzebne ale czemu w tym egzemplarzu nie było?

Bardziej dziwi mnie "gwarancja"
    Sprawdziłem dokładnie datę produkcji jest UC03... - czyli marzec 2014 - czy to może tłumaczyć brak Canonowskiej "książeczki gwarancyjnej" - tzn. minął już rok?
    Czy może oznacza to, że obiektyw pracował już jakiś czas, normalna gwarancja/książeczka została już podbita i sklep postanowił zaryzykować, tzn. dał swoją gwarancję zamiast Canon Polska ponownie na 12 miesięcy bo tamta niejako pokazywała, że towar ma już pieczątkę i jest niepierwszej świeżości.

@cheng13
    Zrobiłem więcej zdjęć dzisiaj ale nie chcę przesadzać mając na uwadze ewentualny zwrot i jakieś przypadkowe ślady użytkowania. Przy okazji miałem okazję poznać "legendarną" ostrość rogów obiektywu. Dopiero od f8 coś się tam pojawia
    Ostatnio edytowane przez milsa666 ; 09-05-2015 o 23:48

Uprawnienia umieszczania postów