Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 36

Wątek: Pilna pomoc potrzebna przy wyborze sprzętu!!!

Uzależniony Awatar trothlik

Domyślnie Odp: Pilna pomoc potrzebna przy wyborze sprzętu!!!

Cytat Zamieszczone przez rastafuri Zobacz posta
    pierwszy krok byś zasłużenie uzyskał miano trolla już wykonany
    stay tuned
    Cieszę się że lepiej się czujesz...
    trothlik
    "Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".

Czuje się fenomenalnie bo sprzęt właśnie rozpakowałem a na dodatek, wszedł do mojego tematu pewien typ, który zwyzywał mnie od trolli bezpodstawnie.
    I teraz z wielką przyjemnością mogę udowodnić, że się mylił.

Cytat Zamieszczone przez trothlik Zobacz posta
    No nie mogę uwierzyć że znowu dajecie się ładować pod włos jakiemuś trollowi....
    O to nawet Ty

Poniekąd rozumiem Cię, bo pewnie były tu prawdziwe trolle co spowodowało, że z niechęcią udzielano się w moim temacie...
    Mniejsza z tym, po prostu na przyszłość nie obrażaj lub po prostu siedź cicho jak nie masz nic do dodania sensownego.

Aparat jest solidny, jeszcze się nim nie bawiłem, w sobotę coś mi się rodzi reportażowego to go przetestuję. Ale jak tylko go wyjąłem okazało się, że mój 5d mark iii jest solidnie już zużyty Na dworze leje więc nawet psu zdjęć dzisiaj nie porobię Obiektyw już miałem styczność i cieszę się, że mam na własność.
    Cash Back wypełniony, gorąco polecam Wam sklep Foto-Plus, nie dość, że najlepsza cena to i najlepsza obsługa.

Uzależniony Awatar namoamo
    Miasto
    Wawa

Temat o niczym.
    Zadałeś pytanie o wybór aparatu którego nie potrzebujesz, bo dla celów księgowych. Sam sobie wybrałeś ignorując odpowiedzi i dokonałeś zakupu. I się na koniec chwalisz. Tak, to jest trolling.

Cytat Zamieszczone przez namoamo Zobacz posta
    Temat o niczym.
    Zadałeś pytanie o wybór aparatu którego nie potrzebujesz, bo dla celów księgowych. Sam sobie wybrałeś ignorując odpowiedzi i dokonałeś zakupu. I się na koniec chwalisz. Tak, to jest trolling.
    Widać po twoim poziomie. Nie umiesz nawet przeczytać tekstu ze zrozumieniem a do tego wyjeżdżasz z trollami.

Przetłumaczę Ci jak dzidziusiowi :
    1) potrzeba a motyw zakupu nie nakładają się na siebie czyli :
    Aparat jak pisałem kupiłbym Mark IV jak wyjdzie, ale muszę kupić teraz i stąd temat, bo chciałbym wiedzieć co będzie najlepsze do moich potrzeb z tego co aktualnie rynek oferuje... oczywiście widać teraz, że trafiłem w złe miejsce - co nie znaczy, że aparat nie jest potrzebny. Zawsze jest i ten trzaśnie w tym roku ok 50 tyś zdjęć, ale mogłem poczekać, szczególnie, że mam 2 inne puszki zastępcze aps-c... ale o tym pisałem przecież i wybacz ale nie zasługujesz bym się powtarzał.
    2) Odpowiedzi :
    - nie było ani jednej, która potrafiła mnie przekonać do zakupu drugiej takiej samej puszki
    - do każdej odpowiedzi się odniosłem
    - wymieniłem szereg powodów dla których chcę się zdecydować na 7D mark ii
    - nikt się do nich nie odniósł, wręcz idzie drugi tekst o trollach.

a teraz zmykaj na onet gdzie twoje miejsce bo nie potrafisz wnieść jak twój kolega trothlik nic merytorycznego do tego tematu, tam jest miejsce na wyzwiska.
    Miałeś masę czasu by wpisać się tutaj z sensownym komentarzem, czemu 7D mark ii będzie słaby jako drugi aparat, nie zrobiłeś tego, za to pierwszy jesteś do obrażania i moralizowania.
    Na moim forum dostałbyś banana

Żeby było ciekawiej to punkt 3 czyli dalsze korzyści płynące z drugiej puszki, która nie jest taka sama :
    - gps
    - wbudowany flash
    - dzyndzel do zmian focusa genialny
    - taki detal jak to, że wejście na mic i słuchawki jest pod jedną osłonką
    ciekawe co odkryję jak się pobawię tym dłużej
    Ostatnio edytowane przez rastafuri ; 06-05-2015 o 15:28

prosiłbym admina o zamknięcie tematu, dziękuje wszystkim za komentarze, wam dwóm ostatnim też poprawiliście mi humor
    Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez rastafuri ; 06-05-2015 o 15:38

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

prosiłbym admina o zamknięcie tematu, dziękuje wszystkim za komentarze, wam dwóm ostatnim też poprawiliście mi humor
    Pozdrawiam
    Niczego nie zamykamy. Jedyne co możemy zrobić to dać koledze urlop w przypadku kontynuowania takich personalnych ataków.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Bywalec
    Miasto
    Gdańsk

Myślę że warto 5d.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Widać po twoim poziomie. Nie umiesz nawet przeczytać tekstu ze zrozumieniem a do tego wyjeżdżasz z trollami.

Przetłumaczę Ci jak dzidziusiowi :
    1) potrzeba a motyw zakupu nie nakładają się na siebie czyli :
    Aparat jak pisałem kupiłbym Mark IV jak wyjdzie, ale muszę kupić teraz i stąd temat, bo chciałbym wiedzieć co będzie najlepsze do moich potrzeb z tego co aktualnie rynek oferuje... oczywiście widać teraz, że trafiłem w złe miejsce - co nie znaczy, że aparat nie jest potrzebny. Zawsze jest i ten trzaśnie w tym roku ok 50 tyś zdjęć, ale mogłem poczekać, szczególnie, że mam 2 inne puszki zastępcze aps-c... ale o tym pisałem przecież i wybacz ale nie zasługujesz bym się powtarzał.
    2) Odpowiedzi :
    - nie było ani jednej, która potrafiła mnie przekonać do zakupu drugiej takiej samej puszki
    - do każdej odpowiedzi się odniosłem
    - wymieniłem szereg powodów dla których chcę się zdecydować na 7D mark ii
    - nikt się do nich nie odniósł, wręcz idzie drugi tekst o trollach.

a teraz zmykaj na onet gdzie twoje miejsce bo nie potrafisz wnieść jak twój kolega trothlik nic merytorycznego do tego tematu, tam jest miejsce na wyzwiska.
    Miałeś masę czasu by wpisać się tutaj z sensownym komentarzem, czemu 7D mark ii będzie słaby jako drugi aparat, nie zrobiłeś tego, za to pierwszy jesteś do obrażania i moralizowania.
    Na moim forum dostałbyś banana

Żeby było ciekawiej to punkt 3 czyli dalsze korzyści płynące z drugiej puszki, która nie jest taka sama :
    - gps
    - wbudowany flash
    - dzyndzel do zmian focusa genialny
    - taki detal jak to, że wejście na mic i słuchawki jest pod jedną osłonką
    ciekawe co odkryję jak się pobawię tym dłużej
    Na razie jedyne co udowodniłeś to to, że umiesz wstawić zdjęcie na forum.
    Jeżeli nie jesteś trolem to nie zachowuj się jak Trol
    Odzywki z onetem w tle przemilczę.

Uzależniony Awatar słowiczek
    Miasto
    T.M.

Czuje się fenomenalnie bo sprzęt właśnie rozpakowałem a na dodatek, wszedł do mojego tematu pewien typ, który zwyzywał mnie od trolli bezpodstawnie.
    I teraz z wielką przyjemnością mogę udowodnić, że się mylił.

O to nawet Ty

http://s23.postimg.org/99ckvei2z/trotlik.jpg

Poniekąd rozumiem Cię, bo pewnie były tu prawdziwe trolle co spowodowało, że z niechęcią udzielano się w moim temacie...
    Mniejsza z tym, po prostu na przyszłość nie obrażaj lub po prostu siedź cicho jak nie masz nic do dodania sensownego.
    Właśnie chyba nie do końca rozumiesz. Info z Twojej strony o faktycznym posiadaniu sprzętu było w zupełności wystarczające. Wymiana informacji na forum na poziomie pytania i odpowiedzi opiera się zarówno na jakimś zaufaniu, ale i na zdrowym rozsądku, natomiast jakiekolwiek odmiany chamstwa i cwaniactwa nie są tu mile widziane.

Pełne uzależnienie

Panowie, kolega chciał się pochwalić i udało mu się. Na personalne wycieczki nie warto reagować.
    Niektórzy jak widać potrzebują odrobiny zainteresowania. To taki rodzaj terapii.
    Ostatnio edytowane przez Bolek02 ; 09-05-2015 o 09:21
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów