http://www.wacom.com/productsupport/...83&product=MTE
A z tym nieużywaniem myszki to trochę hardcore. Poza programami graficznymi używam wyłącznie myszki. Nie wyobrażam sobie trzymać jednocześnie pisak i obiema rękami pisać dokument w Wordzie.
http://www.wacom.com/productsupport/...83&product=MTE
A z tym nieużywaniem myszki to trochę hardcore. Poza programami graficznymi używam wyłącznie myszki. Nie wyobrażam sobie trzymać jednocześnie pisak i obiema rękami pisać dokument w Wordzie.
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Kolaj jak piszę we Writerzeto nie trzymam piórka w ręce tak jak i Ty pewnie nie trzymasz myszki
wiele można też zrobić z klawiatury.
Dzięki za link.
Ile stoi w Vobisie?
ja dalem 285 z przesyłką
... PhotoAnarchist ...
nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!
Ostatnio edytowane przez Kolaj ; 24-04-2008 o 11:51 Powód: Automerged Doublepost
tak też się stanie. Kurcze ale mnie nakręcacie
Mam jeszcze jedno pytanie. W komentarzach na stronie Vobisa ktoś wspomniał o felerniej partii, cytuję:
Przed zakupem polecam sprawdzić czy tablet pochodzi z produkcji z sierpnia lub września 2007, pełna informacja na oficjalnym forum Wacom , wcześniejsze partie posiadają wadę konstrukcyjną (wydaje uciążliwy wysoki dźwięk z powodu zastosowania złych komponentów),w nowych partiach zastosowano nowe komponenty. Polecam sprawdzić numer serii!!!
Ktoś się może z Was z tym spotkał?
Oj nie wiem Kolaj, mój imienniku czy dobrze zrobiłeś że napisałęś cene Vobisa... RNz może przez to trochę stracić humor![]()
To teraz już wiesz jaką partię mają w Vobisie i dlaczego tak tanio![]()
... PhotoAnarchist ...
nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!
Ta niska cena jest z Notebookiem lub PC, tak rozumiem tytuł (z NB/PC). A jeśli jakaś seria jest wadliwa, to się idzie z takim tabletem i reklamuje. Nie rozumiem ludzi, którzy by się pogodziili z jakimiś piskami.