Jak już o Mambo One to mam pytanie do użytkowników tej wersji i zwykłego Mambo. Czy czuć różnicę ponad dwukrotnie większej rozdzielczości Mambo względem Mambo One (1040 lpi vs 2540 lpi)? Druga różnica to trochę szybsze odświeżanie (100 i 133/s).
Do czego można wykorzystać przyciski funkcyjne i pierścień dotykowy w Mambo? Można przypisać do nich dowolną akcję?
system EOS
650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0
Nic nie kupowałem, nie było go na wystawie, spytałem , sprawdzili w kompie stwierdzili, że mają jeden na stanie, co prawda była dopiska że ze sprzętem ale stwierdzili że to mało ważne, Zresztą na podanym linku można zakupić i po dodaniu do koszyka nie woła o dołożeniu dodatkowego sprzętu do koszyka tylko podaje kwotę do zapłacania i czeka o dane do wysyłki lub inny sposób odebrania.
Właśnie kupiłem Bamboo Fun a6 za 64 funty(272zł.). Teraz nic tylko czekać i się uczyć![]()
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
dokładnie na dostawę. Właśnie mnie listonosz obudził i również się zpoznaję z tabletem. Pióro za każdym razem jak nie używam daję za uchoMyślę, że parę tygodni zajmnie mi zanim dojdę do wprawy lecz zaczyna mi się to podobać. Jeszcze płytka z elementsem gratis. Ogólnie to pozywne wrażenia.