Witam a chciałem po prostu dokupić trzecia lampkę....

Zestaw poki co moj składa sie z dwoch lamp YN560 manualnych i wyzwalaczy RF602. Do tej pory spisywalo sie to idealnie. Ale postanowilem zakupic lampe z automatyka HSS TTL itd . Generalnie chodzi oto bym mial mozliwość zdjęcia lampy z sanek ( na sankach kazda fajnie sie spisytwala( i wyzwolic ja zdalnie. A poniewaz zdaza mi sie fotografowanie np utra biegow to latanie do manulanych lamp i zmiana blysku jest o kant.. obic nie mowiac juz o braku HSS. Wybrałem poczatkowo YN568EXII tak by zostać w strefie YN z myslą ze dokupie do niej zestaw YN622C-TX + YN622C. Ale tez testowalem w sklepie Pixel Mago i calkiem pozytywnie mnie zaskoczyla. Jednak wyzwalacze YN622C-TX + YN622C nie przenosily TTL albo czegos nie potrafilem ustawic (HSS smigał). Czyli jesli kupilbym lampe Pixela nalezalo by dokupic takze zestaw z PIXEL KING PRO ? tylko jak wyzwalac (radiowo) wtedy stare YN560 ? A moze pójść w inna strone zestaw z YN600 + YN-E3-RT. Jest jakas szansa w ogole na polaczenie nowej lampy obojetnie YN/PIXEL zchowujac pelne zdalne sterowanie ich z lampami YN560 (manual)?