Pokaż wyniki od 1 do 10 z 147

Wątek: Zdjęcia komunijne

Mieszany widok

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Stolica

Domyślnie

Widzę, że temat wraca co roku - i dobrze.

Czy możecie się podzielić informacjami jak są sprzedawane zdjęca w waszych kościołach? Lub jak wy sprzedajecie? Nie pytam o ceny bo to różnie jest w zależności od regionu i fotografa. Mnie interesuje jak są one prezentowane rodzicom i w jakiej formie potem dostarczane? Jak długo to trwa?

Jestem niezmiernie ciekawy jak to się rozwinęło w różnych miastach.

Jeżeli ktoś z was sam robił i sprzedawał zdjęcia lub wasze dzieci (dzieci waszych znajomych) miały komunie w ostatnim czasie to na pewno wiecie.

Proszę o informacje.

Dopiero zaczyna Awatar piotraspace

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hexen Zobacz posta
    Widzę, że temat wraca co roku - i dobrze.

Czy możecie się podzielić informacjami jak są sprzedawane zdjęca w waszych kościołach? Lub jak wy sprzedajecie? Nie pytam o ceny bo to różnie jest w zależności od regionu i fotografa. Mnie interesuje jak są one prezentowane rodzicom i w jakiej formie potem dostarczane? Jak długo to trwa?

Jestem niezmiernie ciekawy jak to się rozwinęło w różnych miastach.

Jeżeli ktoś z was sam robił i sprzedawał zdjęcia lub wasze dzieci (dzieci waszych znajomych) miały komunie w ostatnim czasie to na pewno wiecie.

Proszę o informacje.
    Mnie wynajęła ostatnio jedna pani z okolic Grójca, na życzenie reportaż z uroczystości jej córy. Wykonałem 30 zdjęć 13x18 w albumie o tematyce komunijnej +około 200 zdjęć na DVD -reportaż z przygotowania w domu, kościoła i przyjęcia (prawie jak ślub) - koszt usługi 800zł. Czas realizacji cztery dni.
    Grupowymi zleceniami się nie zajmuję, zbyt dużo zabawy, kto ile kupi, kto jakie chce... nie dla mnie to.
    Kiedyś fotografowie pracowali w ciemni a dzisiaj ciemni zajmują się fotografią.

EOS40D, EOS40D, EOS50D+grip, Canon 24-70mm f/2,8L USM, Canon 50mm f/1,8, Sigma 10-20mm f/3,5 EX HSM, Sigma 70-200mm f/2,8 EX APO HSM, Canon Speedlite 580EX II/430EX II, bag Hama Defender 220

Uprawnienia umieszczania postów