To jest niby ten niezbyt jasny kościół? Przy takich parametrach i poziomie naświetlenia tła - kościół był na prawdę jasny. Znam takie, w których ISO1600 + f1.8 ledwie dają radę.Zamieszczone przez fragile
To jest niby ten niezbyt jasny kościół? Przy takich parametrach i poziomie naświetlenia tła - kościół był na prawdę jasny. Znam takie, w których ISO1600 + f1.8 ledwie dają radę.Zamieszczone przez fragile
miklo na jakim aparacie używasz tego ISO 1600 ? Ja na moim 350D sięgam po ISO 1600 tylko jeśli mogę uzyskać dzieki temu poprawną ekspozycję całego kadru, tam gdzie ISO 1600 jest za mało używam ISO 800. Tak czy siak tło mam ciemne ale znacznie mniej zaszumione.Zamieszczone przez miklo
EOS 30D / kit / Tokina 28-70 2.8 AT-X Pro SV / SIGMA 70-300 APO DG / CANON 50mm 1.8 / SPEEDLITE 430EX / EOS 500N / ZENIT
Zamieszczone przez Nowok
Sorry, ale co to sa za stroje? Tak to teraz wyglada???
Zamieszczone przez snowboarder
Tragedia co?na szczęście ja miałem garniturek
![]()
A czy ja napisałem, że używam? Napisałem tylko, że są takie miejsca, że jest cholernie ciemno. I jeśli ktoś wali ISO400 f4 i twierdzi, że tam ciemno było, to w prawdziwej ciemnicy nie byłZamieszczone przez LFB
![]()
Zgadzam się :-DZamieszczone przez miklo