Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: A75, A80 czy A85?

Andrew7x
    Guest

Domyślnie A75, A80 czy A85?

Witam wszystkich!

W koncu zdecydowalem sie na zakup aparatu, ale waham sie jeszcze pomiedzy modelami Canon A75, A80 i A85. Czy moglibyscie wskazac mi roznice pomiedzy nimi i ewentualnie doradzic, zakup ktorego modelu bylby najlepszym wyborem?

Pozdrowienia
    Andrzej

zbyhu
    Guest

Domyślnie

witam wszystkich

zeby nie zakladac nowego tematu dolanczam sie tutaj :wink:
    na poczatku podkresle ze dopiero mam zamiar rozpoczac przygode a aparatem
    stanolem przed podobnym dylematem jak andrzej.
    zaznaczam ze wiele zdjec bedzie robiona zwierzakowi w ruchu (moja psina=moja pasja ), ale takze bede fotografowal wiele innych zeczy. widzialem wiele zdjec na necie rozmazanych (na foto zwierze w ruchu) - i tu moje pytanie: czy wielkosc matrycy ma na to jakikolwiek wplyw
    mozecie mnie wysmiac ale zaznaczam jestem totalnym laikiem jesli chodzi o fotografowanie

wiec ktory byscie mi polecili (a75, a80, a moze a85) , a moze calkiem inny

czekam na odpowiedz
    pozdro

Coś już napisał Awatar Kostek
    Miasto
    Włocławek

Domyślnie

Proponuję poczytać wcześniejsze wątki. Tego typu tematy były tutaj wałkowane po kilkanaście razy.
    Pozdrawiam
    Kostek

Początki nałogu Awatar satriani

Domyślnie

najlepiej kupić najlepszy na który Cię stać, jesli masz większe ambicje kup model niższy ale odłóż na tuleję , filtry itp. nikt nie wie jakie zdjęcia zamierzasz robić a jakie będziesz robił w przyszłości. Jeśli chodzi o matrycę to 3 mpx to na początek i tak dużo.

zbyhu
    Guest

Domyślnie

ok poczytalem troche forum, ale czy te aparaty sa wystarczajaco szybkie aby mozna fotografowac obiekty w ruchu

p.s
    zawezilem liste do a 75, ewentualnie w gre wchodzi a 95

Początki nałogu Awatar satriani

Domyślnie

a 75 można kupić teraz w naprawdę dobrej cenie nowy z gwarancją nawet 930,-

Jesli program sportowy ci nie wystarcza zawsze możesz ustawić migawkę w manualu, a co do programu który śledzi obiekt to nie oczekuj od seri a jakichś rewelacji.

arkadiuss88
    Guest

Domyślnie A75

Polecam A75 bardzo dobry stosunek ceny do klasy aparatu... za 85 trzeba już wydać o ok 300-350pln więcej... ja nabyłem a75 i jestem zadowolony

Uprawnienia umieszczania postów