Chyba okres okazji już przeminął... Wątpię, żeby ktoś sprzedawał BG-E3 na Allegro w Kup Teraz za 350 zł, kiedy obok tyle kosztuje zamiennik. A jeśli sprzedaje tak tanio, to nie wiadomo czy nie kradziony albo z ukrytą wadą. Rzadko trafiają się prawdziwe okazje - chyba że ktoś z forumowiczów CB ma do sprzedania po atrakcyjnej cenie, to chętnie zakupię.![]()
Ukryta wada? Nie sądze. Gripa sprzedawał czynny user tego forum, który nie zniknął mi z oczu po sprzedaży. Też myślałem, że okres okazji minął. Nie wykluczam, że będę sam dysponował wkrótce NOWYM gripem w cenie ok 400 złotych. Grip będzie pochodził z nowego zestawu 350 d, ktoś z rodziny zamówil i czeka, a nie potrzebuje gripa. Jeśli jest jakiś zainteresowany, proszę podesłać namiar na mojego maila. Jak tylko dojdzie do zakupu i będę miał gripa dam znać. Pozdrawiam.
m.wisniewski@elka.pl
A co z FOTOJOKERem? Przecież u nich grip kosztuje 379 brutto. W tej cenie jest cały czas w sklepie online. Wystarczy zamówić! Może to trochę potrwać, ale cena OK.
Oryginalny z gwarancją CP. Sam u nich kupowałem.
a najlepiej w jakims salonie fotojokera, ja tak kupilem za 299![]()
350D
Ja kupiłem na agito.pl za 249 zł, ale w lutym tego roku.![]()
Grip orginalny, w orginalnym pudełku, wszystko w porządku.
350D + grip, EF-S17-85 IS, EF70-200/2.8L IS, 580EX,
Kupowanie Gripa za 450 zł to nieporozumienie. To już lepiej sprzedać tą zabaweczkę i kupić 20D albo 30D. Bo i tak tego gripa kupuje się praktycznie tylko po to żeby polepszyć uchwyt. 450 zł za polepszenie uchwytu to jakiś żart.
Widziałem dziś gripa za... 569zł. Geant Kraków![]()
puszka, szkieŁko i błyskotka