Strona 13 z 14 PierwszyPierwszy ... 311121314 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 131

Wątek: Co jest z Gripami do 350 D ?

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karlolek Zobacz posta
    Czy ktoś mógłby mi pomóc znaleźć gripa? Interesuje mnie jedynie oryginał, w jak najniższej cenie. Przeszukałem na Googlach 40 stron z wynikami i efekty tylko mnie dobiły... Ceny jakie spotkałem wahają się od 380 zł do 570 zł! Na Allegro nie jest dobrze, są tylko 4 aukcje, w tym jedna z zamiennikiem i reszta używane (i/lub drogie). Jak popatrzyłem w archiwum aukcji i znalazłem takie po 250 zł, których nikt nie chciał kupić, to chciało mi się śmiać. Będę wdzięczny za linki do sklepów internetowych. Miło, gdyby ktoś znalazł poniżej 300 zł. Przesyłajcie mi je na PW, żeby jeszcze ktoś mnie nie uprzedził.
    Szukaj okazji, ja trafiłem tu na CB. Grip jak nówka plus dwa aku canona oryginały - całość 350. Jestem bardzo zadowolony.

Dopiero zaczyna Awatar Karlolek
    Miasto
    okolice Sanoka

Domyślnie

Chyba okres okazji już przeminął... Wątpię, żeby ktoś sprzedawał BG-E3 na Allegro w Kup Teraz za 350 zł, kiedy obok tyle kosztuje zamiennik. A jeśli sprzedaje tak tanio, to nie wiadomo czy nie kradziony albo z ukrytą wadą. Rzadko trafiają się prawdziwe okazje - chyba że ktoś z forumowiczów CB ma do sprzedania po atrakcyjnej cenie, to chętnie zakupię.

Zablokowany

Domyślnie

Ukryta wada? Nie sądze. Gripa sprzedawał czynny user tego forum, który nie zniknął mi z oczu po sprzedaży. Też myślałem, że okres okazji minął. Nie wykluczam, że będę sam dysponował wkrótce NOWYM gripem w cenie ok 400 złotych. Grip będzie pochodził z nowego zestawu 350 d, ktoś z rodziny zamówil i czeka, a nie potrzebuje gripa. Jeśli jest jakiś zainteresowany, proszę podesłać namiar na mojego maila. Jak tylko dojdzie do zakupu i będę miał gripa dam znać. Pozdrawiam.
    m.wisniewski@elka.pl

Uzależniony Awatar ErnestPierwszy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A co z FOTOJOKERem? Przecież u nich grip kosztuje 379 brutto. W tej cenie jest cały czas w sklepie online. Wystarczy zamówić! Może to trochę potrwać, ale cena OK.
    Oryginalny z gwarancją CP. Sam u nich kupowałem.

Uzależniony
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

a najlepiej w jakims salonie fotojokera, ja tak kupilem za 299
    350D

Dopiero zaczyna Awatar JAZ
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ja kupiłem na agito.pl za 249 zł, ale w lutym tego roku.
    Grip orginalny, w orginalnym pudełku, wszystko w porządku.
    350D + grip, EF-S17-85 IS, EF70-200/2.8L IS, 580EX,

Coś już napisał
    Miasto
    Opole

Domyślnie

Kupowanie Gripa za 450 zł to nieporozumienie. To już lepiej sprzedać tą zabaweczkę i kupić 20D albo 30D. Bo i tak tego gripa kupuje się praktycznie tylko po to żeby polepszyć uchwyt. 450 zł za polepszenie uchwytu to jakiś żart.

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cezner Zobacz posta
    450 zł za polepszenie uchwytu to jakiś żart.
    Heh, u Canona to normalne, musisz się przyzwyczaić. Przecież po to zmniejszyli puszkę 350D żeby 20D było dużo lepsze.

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cezner Zobacz posta
    Kupowanie Gripa za 450 zł to nieporozumienie. To już lepiej sprzedać tą zabaweczkę i kupić 20D albo 30D. Bo i tak tego gripa kupuje się praktycznie tylko po to żeby polepszyć uchwyt. 450 zł za polepszenie uchwytu to jakiś żart.
    No tu się nie zgodzę. Drugą nie mniej ważną sprawą jest zasilanie. Z dodatkowymi aku nie ma porównania. Poza tym chyw 350 bez gripa jest SKANDALICZNY. Choć 450 PLN... sporo, ale co ja się dziwię, dałem tylko stówkę mniej.

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Widziałem dziś gripa za... 569zł. Geant Kraków
    puszka, szkieŁko i błyskotka

Strona 13 z 14 PierwszyPierwszy ... 311121314 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów