Strona 12 z 14 PierwszyPierwszy ... 21011121314 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 131

Wątek: Co jest z Gripami do 350 D ?

Początki nałogu Awatar swiderski
    Miasto
    Gorzów/ Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Voith
    Bo nie wiem czy kupiń tańszy czy nie...może sie okazać ze tańszy będzie gorszy...
    Ja zaryzykowałem i jestem zadowolony. Używam go z oryginalną baterią i jest ok. Swoją drogą, to jakiś czas temu zapłaciłem za niego 207zł (u tego samego sprzedawcy)

Dopiero zaczyna
    Miasto
    NDM

Domyślnie

i ja się zastanawiałem nad "identycznym z oryginałem", ale jak poczytałem na forum, że nie ma bezpiecznika to dałem spokój i się opłacało. Nabyłem miesiąc temu oryginał w EURO za 199 PLN .

McBeth
    Guest

Domyślnie

A ja to mam czasami fuksy małe i dzisiaj zanabyłem uczciwie oryginalny BG-E3 za równowartość 50 zł:-D
    Leżał sobie spokojnie w kartonie ze sklepowymi "resztkami", tylko opakowanie miał taśmą polepione no i gwarancji mi nie dali (działa) .
    Najciekawsze że 5m dalej w tym samym sklepie te same gripy stoją karnie na półce z ceną 12-krotnie wyższą ......

P.S. Zainteresowanych informuję że był tylko jeden.

Dopiero zaczyna Awatar Karlolek
    Miasto
    okolice Sanoka

Domyślnie

Czy ktoś mógłby mi pomóc znaleźć gripa? Interesuje mnie jedynie oryginał, w jak najniższej cenie. Przeszukałem na Googlach 40 stron z wynikami i efekty tylko mnie dobiły... Ceny jakie spotkałem wahają się od 380 zł do 570 zł! Na Allegro nie jest dobrze, są tylko 4 aukcje, w tym jedna z zamiennikiem i reszta używane (i/lub drogie). Jak popatrzyłem w archiwum aukcji i znalazłem takie po 250 zł, których nikt nie chciał kupić, to chciało mi się śmiać. Będę wdzięczny za linki do sklepów internetowych. Miło, gdyby ktoś znalazł poniżej 300 zł. Przesyłajcie mi je na PW, żeby jeszcze ktoś mnie nie uprzedził.

Uzależniony Awatar merger
    Miasto
    wroclove

Domyślnie

poczekaj na nowa partie. bedzie na pewno, bo weszlo 400d, ktore bedzie korzystac z tego samego grip'a.
    a poniewaz bedzie nowa partia, to ceny pojda pewnie w dol.
    5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
    430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

Miasto
    okolice Sanoka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez merger Zobacz posta
    poczekaj na nowa partie. bedzie na pewno, bo weszlo 400d, ktore bedzie korzystac z tego samego grip'a.
    Właśnie miałem o to pytać na forum... Bo to logiczne, że skoro 400D korzysta z tego samego gripa, a na magazynach się wyczerpują (a zapotrzebowanie duże) to ceny są wysokie. Liczę na to, że Canon wypuści nową partię. Pytanie tylko, czy grip do 400D będzie pasował do 350D? Bo ten z 350D do 400D tak... Nigdy nic nie wiadomo. Może go ulepszą? A może ceny gripa dalej będą wysokie, a promocyjne tylko z 400D w zestawie? OK, czyli na chwilę obecną nie kupować gripa? Nie chcę dawać za niego 500 zł, skoro mógłbym mieć niedługo 2 takie. Pozdrawiam!

Początki nałogu Awatar Drozdi
    Miasto
    EU

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez merger Zobacz posta
    Aha, ciekawe, ciekawe :rolleyes:
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Miasto
    okolice Sanoka

Domyślnie

Skoro EOS 400D jest już dostępny w sprzedaży, to czemu ciągle nie ma do niego gripa po normalnej cenie? Teraz nawet zamienniki Delty kosztują 300 zł!

Początki nałogu Awatar kris75
    Miasto
    pomorze

Domyślnie

popyt wiekszy wiec cena tez stara zasada rynkowa
    ________
    Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
    Immanuel Kant

Miasto
    okolice Sanoka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kris75 Zobacz posta
    popyt wiekszy wiec cena tez stara zasada rynkowa
    Tak, tyle że przy takiej cenie NIKT nie kupuje gripów (jedynie parę osób na Allegro kupuje Delty, bo na foto-tipie są już po nowej cenie). To tyle... Mam nadzieję, że niedługo ceny zjadą z powrotem do 250 zł.

Strona 12 z 14 PierwszyPierwszy ... 21011121314 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów