A z ciekawości - używał ktoś tej podróbki? Jak to śmiga? Oryginały pójdą w górę to się może ktoś pokusi?
A z ciekawości - używał ktoś tej podróbki? Jak to śmiga? Oryginały pójdą w górę to się może ktoś pokusi?
Kurcze, 2 tyg temu w foto-raj mogłem kupić za 200 zł ale czekalem aż jeszcze stanieje - no i potwierdza się "chytry dwa razy traci"
SdoubleU
---------------------------
Canon :-D
Ja tez widzialem ceny jakis czas temu, ale pogoda byla nijaka to po co kupowac gripaNie jestem napalonym dzieciakiem, ze musze miec juz teraz, mysle, ze za jakis czas cena spadnie. Teraz kupia wszyscy Ci co sie napalili, sezon sie wlasnie zaczyna, a potem cena znowu wroci do normy
![]()
Ja tez mialem sobie ostatnio kupic bo jednak pucha troszke mala na moje lapy :/ a z gripem bedzie idealnie. No ale wchodze na allegro patrze a tu zonk ceny poszly w gore i to znacznie. Wkurzylem sie i jednak narazie sie wstrzymam.
Używam podróbki - narazie działa bezproblemowo. W sumie to nie miałem w rękach oryginału w połączeniu z aparatem, ale wydaje mi się, że jakość jest znośna. Przyciski działają bezproblemowo. Za taką kasę polecam :-DZamieszczone przez Raff
A ja kupiłem właśnie w Agito jak były po 219 i jak widać miałem kupę szczęścia![]()
Oryginalny Canonik. Aparacik teraz super leży w dłoni![]()
350D + KIT| BG-E3 | Tamron f2.8/28-75mm | Pentor f2.8/135mm | Porst f1.8/50mm
http://photo.dario-g.com
Newsy z Gripowego pola. Obdzwoniłem dzisiaj znanych mi warszawskich sprzedawców sprzętu foto. I oto czego sie dowiedziałem od trzech z nich. (jakby sie kurde umówili): Nie ma, nie wiadomo kiedy będą a jak będą to w cenie 400-500 zł.![]()
![]()
. No więc na takie dictum w te pędy poleciałem do MM i nabyłem gripa za 350 zł. Jakby ktoś reflektował to w MM w Markach mieli jeszcze kilka sztuk. Pozdrawiam
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Ja mam cos dziwne wrazenie, ze szykuje sie nowa puszka wieksza niz 350 (znaczy sie w normalnych rozmiarach ) i sie Canon pozbywa gripowbo nie beda pasowac.
podpis...
Jakby sie pozbywał to powinny tanieć a nie drożeć
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
no znaczy juz sie pozbyl i zostaly jakies niedobitki![]()
podpis...