Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 33 z 33

Wątek: Zakup lamp - YN-600EX-RT & YN-E3-RT

Bywalec Awatar PRZEMOLO79
    Miasto
    Stg

Domyślnie Odp: Zakup lamp - YN-600EX-RT & YN-E3-RT

Tak to jest z YN cena czyni cuda :-) Ja mam systemowe starsze acz pewne 430 ex II 580 ex II + yn 622 c i robią robotę nigdy nie zawiodły

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Wydaje mi się, że sklep, w którym kupiłeś to nie jest towar od polskiego dystrybutora. Może to ma jakieś znaczenie, ale trochę tych nowszych modeli YN sprzedałem i jeszcze nikt żadnej nie reklamował.

PS. za to mi prywatnie już ze 2-3 chińczyki padły, ale nie napiszę, które :P
    Ostatnio edytowane przez Cichy ; 22-09-2016 o 09:52
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Bywalec Awatar PRZEMOLO79
    Miasto
    Stg

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Wydaje mi się, że sklep, w którym kupiłeś to nie jest towar od polskiego dystrybutora. Może to ma jakieś znaczenie, ale trochę tych nowszych modeli YN sprzedałem i jeszcze nikt żadnej nie reklamował.

PS. za to mi prywatnie już ze 2-3 chińczyki padły, ale nie napiszę, które :P
    Mimo wszystko jest to ciekawa alternatywa (YN) typowego klona Canona. Mam jednak wrażenie że są one składane nieco "po macoszemu" delikatnie mówiąc szyte grubą igłą na pałę i ilość niekoniecznie z najlepszych komponentów. Gdzieś trzeba przyoszczędzić. Canon raczej nie pozwala sobie na fuszerkę co nie do końca idzie w parze z ceną, bierze pewnie z 1/3 wartości lampy za znaczek :-)Są to jednak produkty w większości niezawodne i dające dużo większą pewność użytkowania.
    Ostatnio edytowane przez PRZEMOLO79 ; 22-09-2016 o 10:54

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów