GWOZDZT, a Ty z Będzina?)) Ja juz zamek zaliczalem, przynajmniej noca przy delikatnej mgle
swietnie oswietlenie wychodzi
![]()
GWOZDZT, a Ty z Będzina?)) Ja juz zamek zaliczalem, przynajmniej noca przy delikatnej mgle
swietnie oswietlenie wychodzi
![]()
Bez podpisu![]()
Nie, muszę pogonić 50km na północ dwupasmówką, zeby się tam znaleźć :-)Zamieszczone przez stilleto
No właśnie często to widzę z dwupasmówki i zdecydowałem sie na miniplenerek :-)Zamieszczone przez stilleto
Polecam focenie z wysokosci ronda, ale bedzie potrzebne cos okolo 70-100. Ja robilem 70-200 na 8 11 i chyba 28 ze statywu
CO prawda delikatnie na scianach przepalilo ale to sie poprawii.. nie ma to jak niebieskie neony ktore na scianach sa biale
A jak pojdziesz blizej zamku to moze wez jakas obstawe![]()
Bez podpisu![]()
body z cropem czy pełna klata?Zamieszczone przez stilleto
O w mordę :-(Zamieszczone przez stilleto
Co się tam kręci: żule, dresy czy coś innego? Albo wszystko razem wzięte?
Niestety, poki co EOS 350aale za to zestaw szkiel fajny ;d
Moze nie tyle ze sie kreca, ale lubia podejrzane grupki na lawkach pod zamkiem siedziec, wiem, bo chodze codzienCo prawda moze jeszcze nie teraz, ale jak jest cieplo.
Bez podpisu![]()
Stety - niestety, nie o to chodziło :-)Zamieszczone przez stilleto
Chciałem tylko wiedzieć czy 100mm to jest 100 czy 160 :-D
Kurde, ważne zaczyna dla mnie się robić, aby się ktoś do tego focenia przyłączył.Zamieszczone przez stilleto
Szklo jak pisalem, 70-200, robione na ok 70-80 i do tego ewentualnie 1.6 sobie pomnoz, wiec gdzies kolo 130 na okoJasniej juz nie moge napisac
Ja wole zawsze dmuchac na zimnewiec w nocy w takie miejsca z eskorta, mimo, ze teren moj
Chociaz watpie by w takie zimno ktos tam siedzial procz 1-2 parek
![]()
Bez podpisu![]()