Pokaż wyniki od 1 do 10 z 228

Wątek: Canon 5D Classic do ślubów w 2015r ???

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie Odp: Canon 5D Classic do ślubów w 2015r ???

Podepnę się pod temat aby zadać pytanie.

Panowie/Panie czy warto kupić Canon 5d tzw clasic z przebiegiem 40 tyś (ponoć potwierdzonym) za 1400, czy lepiej dozbierać do mark II?

Wiem już co nieco o fotografii i ff wiem do czego posłuży. Idąc dalej. Nie jest mi niezbędne wysokie ISO i piksele w wersji miliard. Robię głównie portrety, czasem fashion i krajobrazy jak podróżuję, do tej pory miałem aps-h (Canon 1d mark II). Jednak nie wykluczam że będę czasem robił śluby.

Co sądzicie.

I nie wiem czy się przyda. Nie cropuje często, staram się tak komponować kadr aby nie musieć tego robić.
    Ostatnio edytowane przez abi85 ; 21-12-2016 o 22:33

Pełne uzależnienie Awatar crazy
    Miasto
    Chełmno

Domyślnie Odp: Canon 5D Classic do ślubów w 2015r ???

Cytat Zamieszczone przez abi85 Zobacz posta
    Podepnę się pod temat aby zadać pytanie.

Panowie/Panie czy warto kupić Canon 5d tzw clasic z przebiegiem 40 tyś (ponoć potwierdzonym) za 1400, czy lepiej dozbierać do mark II?

Wiem już co nieco o fotografii i ff wiem do czego posłuży. Idąc dalej. Nie jest mi niezbędne wysokie ISO i piksele w wersji miliard. Robię głównie portrety, czasem fashion i krajobrazy jak podróżuję, do tej pory miałem aps-h (Canon 1d mark II. Jednak nie wykluczam że będę czasem robił śluby.

Co sądzicie.

I nie wiem czy się przyda. Nie cropuje często, staram się tak komponować kadr aby nie musieć tego robić.
    Do tego co piszesz warto, obrazek odwdzięczy Ci się :-)
    Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów