Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.
Przestańcie się wreszcie interesować starą piątką bo niedługo chcę dokupić kolejny egzemplarz i mam nadzieję, że ceny spadnąPrzecież ten aparat nie jest wart nawet tysiąc pinset
![]()
Panowie, czy lustra nadal naprawiają za darmo? Bo gdzieś słyszałem, że ta akcja już się skończyła i teraz trzeba płacić.
Już nie serwisują za darmo.
Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.
We wrzesniu tamtego roku zakonczyli. Mozesz sam podkleic
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
SONY
Czy w Canonie 5D Mark II po nagraniu 30min (29,59min) materiału video, aparat automatycznie puszcza następny 30 minutowy klip czy przerywa nagrywanie i trzeba go odpalić manualnie ? Będę wdzięczny za odpowiedz.
Przerywa nagrywanie.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Witajcie, poszukuję od dłuższego czasu 5Dc, z myślą o ślubach głównie. Wszędzie pełno tanich egzemplarzy ale bez potwierdzonego przebiegu i w stanie wizualnym jakby nie wiem co z nimi robione było. Dobra, a konkretnie to chciałam zapytać ile jest warta piątka na dziś, z niewielkim - potwierdzonym przebiegiem, powiedzmy tak do 30k, w fajnym stanie wizualnym.
Dostałam ofertę na 5Dc z oryginalnym gripem, przebieg na żytniej potwierdzony, niecałe 30k, cena to 2400. To dobra cena? Kilka lat temu przepłaciłam za 50tkę i wolę zapytać doświadczonych, żeby zaś nie "umoczyć".
Brać czy szukać lepszej okazji? Nie ukrywam, że przebieg i w stan w jakim jest kusi bardzo, ale cena jednak ciut mnie powstrzymuje bo wydaje mi się jednak wygórowana.
Imo za drogo.
Samo body z potwierdzonym przebiegiem 40k kupiłem i sprzedałem w okolicy 1800zł i trochę od tego czasu minęło.
SONY