Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 48 z 48

Wątek: Używana lustrzanka za 2000zł (2015)

Domyślnie Odp: Używana lustrzanka za 2000zł (2015)

Sprawdzałem też na ShutterCounter.com - Online check DSLR shutter count and EXIF info (?????EXIF??) i wygląda na to że nie ma tej informacji, chciałem sprawdzić u kolegi z Canona 1000D

Pełne uzależnienie
    Miasto
    śląskie (górnośląskie)

Cytat Zamieszczone przez m4rtin Zobacz posta
    nie ma tej informacji
    Dokładnie: nie ma takiej informacji w danych EXIF, można to sprawdzić podłączając aparat do komputera i używając odpowiedniego programu.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez max5 Zobacz posta
    Miło że nawiązujesz do Nikona tak wyśmiewanego i krytykowanego za te gumy ironia losu... teraz masz to samo w Canonie i to nie w 1 modelu
    To na co wymieniam sprzęt nie powinno Cię interesować a temat też tego nie dotyczy, więc nie broń tak rozpaczliwie swoich racji schodząc z tematu, fakty są faktami wystarczy troszkę poczytać, pooglądać aukcje itp. Nie jestem wyrocznią przedstawiam własny przypadek i wiele innych które widziałem. Nie przekreślam puszki bo to fajny aparat, ale jakością wykonania nie dorównuje 50D i pozostałymi sprawami które wcześniej wymieniłem, wystarczy czytać ze zrozumieniem bo teraz zaczyna się pisanie o szumach, iso, nowoczesności itp. ale czy ja to kwestionowałem... napisałem pod jakimi względami 50D jest lepszy od 60D w odniesieniu do słów "KORPUS LEPSZY" jest jeszcze kwestia co kto rozumie przez to pojęcie.

--- Kolejny post ---

Idąc tą drogą to można też wskazać wyższość 1100d bo jest nowszy nad 50d, zależy kto ma jakie priorytety.
    Śmieszą mnie opinie ludzi piszących o sprzęcie którego w rękach nie mieli. Po zrobieniu 18 tys zdjęć 60D nie pisałbyś takich rzeczy.

Dzięki Panowie za podpowiedzi, aparat został zakupiony

Tak się złożyło że na olx.pl znalazłem ogłoszenie że niedaleko mojej miejscowości pewne miłe małżeństwo sprzedawało Nikona D90 + Tamron 17-55 f/2.8 za 1850zł.
    Pojechałem ok 45km do domu właścicieli aparat 11,5k przebiegu, stan igła zero otarć super zadbany, porobiłem paręnaście zdjęć sprawdziłem na lapku jak wyglądają + zrobiłem zdjęcie nieba żeby sprawdzić czy matryca nie brudna i mam aparat kupiony w 2013r jest fv.
    Jestem bardzo zadowolony że za taką kasę udało się znaleźć aparat z takiej półki tak bardzo zadbany.

Dopiero zaczyna Awatar max5

Cytat Zamieszczone przez Tom77 Zobacz posta
    Śmieszą mnie opinie ludzi piszących o sprzęcie którego w rękach nie mieli. Po zrobieniu 18 tys zdjęć 60D nie pisałbyś takich rzeczy.
    Mogę koledze podać link do zarchiwizowanej aukcji na której sprzedałem 60D z przebiegiem 1090 zdjęć.
    Czy taki dowód wystarczy by kolega przestał robić zemnie oszusta?
    Mnie śmieszą ludzie którzy są jasnowidzami i wiedzą telepatycznie co kto miał.
    Miałem nie jedno 60D, nie jedno 5D,50D,40D,30D,450D, również Pentaxa k10d, Nikona D40,D80,D90 ale kolega pewno wie lepiej co miałem a czego nie, zastanawiam się tylko jaki mam mieć interes w tym by kłamać na forum...
    Kolega zakładający temat dokonał wyboru i zakupu, wbrew wszystkim tu radom więc nie ma co dalej bić piany.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez max5 Zobacz posta
    Mogę koledze podać link do zarchiwizowanej aukcji na której sprzedałem 60D z przebiegiem 1090 zdjęć.
    Czy taki dowód wystarczy by kolega przestał robić zemnie oszusta?
    Mnie śmieszą ludzie którzy są jasnowidzami i wiedzą telepatycznie co kto miał.
    Miałem nie jedno 60D, nie jedno 5D,50D,40D,30D,450D, również Pentaxa k10d, Nikona D40,D80,D90 ale kolega pewno wie lepiej co miałem a czego nie, zastanawiam się tylko jaki mam mieć interes w tym by kłamać na forum...
    Kolega zakładający temat dokonał wyboru i zakupu, wbrew wszystkim tu radom więc nie ma co dalej bić piany.
    To miał 18 tys jak sparciały gumy czy 1tys jak go sprzedałes

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Cytat Zamieszczone przez Tom77 Zobacz posta
    To miał 18 tys jak sparciały gumy czy 1tys jak go sprzedałes
    Juz w pudelku odpadly

Dopiero zaczyna Awatar max5

Myślałem że napisałem wyraźnie " miałem kilka 60D" ale jak widać nie każdy ma dar do zrozumienia tego i lepsza jest własna interpretacja tupu "Już w pudełku odpadły"
    można i tak.

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów