Strona 8 z 10 PierwszyPierwszy ... 678910 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 96

Wątek: 5D mark III, czy warto za pięć 12?

Pełne uzależnienie Awatar liquidsound
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: 5D mark III, czy warto za pięć 12?

Cytat Zamieszczone przez crazy Zobacz posta
    Przebrnąłem przez komentarze, troszkę się uśmiałem z tych aby poczekać na MKIV :P

Ja początkowo chciałem wymienić MKII na 6D jednakże dzięki mej wspaniałej żonie, która w sklepie (MM) namówiła mnie na MKIII, jestem mega zadowolony. Mam wszystko to czego brakowało mi w MKI i MKII. Szybkość, celność i niezawodność podczas pracy na trudnych reportażach. Jestem bardzo bardzo zadowolony i myślę, że warto kupić dziś ten aparat.
    Gdzie można znaleźć żonę która namawia na droższy aparat? Biorę dwie (dla mnie i dla kumpla)
    1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
    Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Pełne uzależnienie Awatar crazy
    Miasto
    Chełmno

Cytat Zamieszczone przez liquidsound Zobacz posta
    Gdzie można znaleźć żonę która namawia na droższy aparat? Biorę dwie (dla mnie i dla kumpla)
    Możesz nie wierzyć ale poznałem żonę przez internet
    Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.

Początki nałogu
    Miasto
    Warsaw

Przebrnąłem przez komentarze, troszkę się uśmiałem z tych aby poczekać na MKIV :P

Ja początkowo chciałem wymienić MKII na 6D jednakże dzięki mej wspaniałej żonie, która w sklepie (MM) namówiła mnie na MKIII, jestem mega zadowolony. Mam wszystko to czego brakowało mi w MKI i MKII. Szybkość, celność i niezawodność podczas pracy na trudnych reportażach. Jestem bardzo bardzo zadowolony i myślę, że warto kupić dziś ten aparat.
    zazdroszcze żony
    -C

EOS R5+kilka szkiełek Canona

Taka żona to prawdziwy skarb! No chyba, że "pozwala" kupić droższy aparat, bo akurat ma na oku futro z norek .

--- Kolejny post ---

Możesz nie wierzyć ale poznałem żonę przez internet
    Z tego co piszesz o małżonce, to powinieneś napisać nie "przez internet", tylko "dzięki internetowi". A tak zabrzmiało jakbyś miał żal do Interneta .

--- Kolejny post ---

A tak poważnie, to chyba lepiej kupić 5dIII, bo to dobry aparat. A za 5 dwunasta może się okazać dość odległe w czasie w oczekiwaniu na mark IV (jeżeli takowy będzie). Kto czekał na 7D mkII wie o czym mówię.

Kończąc temat żon. Jak podpadnę mówi do mnie "ty kanalio".
    A jak chce mnie pochwalić, to też "ty kanalio".
    C eos 6D | T 24-70/2,8 VC USD; C 70-200/2,8 L USM; C TCx1,4II | YN-568EX
    www.cobalt.fr.pl

Miasto
    Chełmno

Cytat Zamieszczone przez cobalt Zobacz posta
    Taka żona to prawdziwy skarb! No chyba, że "pozwala" kupić droższy aparat, bo akurat ma na oku futro z norek .

--- Kolejny post ---

Z tego co piszesz o małżonce, to powinieneś napisać nie "przez internet", tylko "dzięki internetowi". A tak zabrzmiało jakbyś miał żal do Interneta .

--- Kolejny post ---

A tak poważnie, to chyba lepiej kupić 5dIII, bo to dobry aparat. A za 5 dwunasta może się okazać dość odległe w czasie w oczekiwaniu na mark IV (jeżeli takowy będzie). Kto czekał na 7D mkII wie o czym mówię.

Kończąc temat żon. Jak podpadnę mówi do mnie "ty kanalio".
    A jak chce mnie pochwalić, to też "ty kanalio".
    No cieszę się że poznałem ją dzięki internetowi i że mam taką wspaniałą żonę, po prostu moja żona wie, że u mnie aparat ciężko pracuje a im będzie lepszy sprzęt tym mi sie lepiej będzie pracowało, co ważne więcej czasu zostanie dla niej

Pełne uzależnienie Awatar zysk

jednakże dzięki mej wspaniałej żonie, która w sklepie (MM) namówiła mnie na MKIII,
    Żonaty a taki naiwny ,
    jeszcze nie wiesz ile ta namowa będzie Ciebie kosztowała .
    "http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
    7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII

Uzależniony Awatar italy

Cytat Zamieszczone przez zysk Zobacz posta
    Żonaty a taki naiwny ,
    futro z norek jak nic

Miasto
    Chełmno

Cytat Zamieszczone przez zysk Zobacz posta
    Żonaty a taki naiwny ,
    Sądząc po wpisie chyba mam bardzo dobrze jednak :-P

Jeżeli pilnie potrzebujesz, to kupuj i ciesz się sprzętem. Natomiast, jeżeli możesz poczekać, to odpuść 5D III. Może w mark IV będzie wreszcie lepsza matryca. Jeżeli nie potrzebujesz 50mln pikseli, to omijaj szerokim łukiem nowe piątki. Tam jest prawdopodobnie powiększona matryca z 7D II. Rewelacyjna rozdzielczość i bardzo przeciętna jakość, jak na FF.
    C5DmkIV, C G5X II, C30, CA-1, FujiFilm X-T5, Sigma(X Mount) 10-18 2.8 DC DN, C50 1.8FD, C24-70 2.8IIL, C40 2.8, C 50 1.2L, C50 1.8II, C50 1.8STM, C135 2L

Cytat Zamieszczone przez rzep Zobacz posta
    Jeżeli pilnie potrzebujesz, to kupuj i ciesz się sprzętem. Natomiast, jeżeli możesz poczekać, to odpuść 5D III. Może w mark IV będzie wreszcie lepsza matryca. Jeżeli nie potrzebujesz 50mln pikseli, to omijaj szerokim łukiem nowe piątki. Tam jest prawdopodobnie powiększona matryca z 7D II. Rewelacyjna rozdzielczość i bardzo przeciętna jakość, jak na FF.
    No właśnie poczekaj tylko do kiedy i czy 5DmkIV będzie kiedykolwiek na rynku.
    A co do matrycy, to ktoś słyszał, że ktoś widział. I tak poważnie, czy ma ona coś wspólnego z 7DmkII?

Brać 5DIII i nie czekać.
    Jak to mówią chłopaki z kabaretu: "lepszy wróbel w garści niż Mariolka na dachu" .
    C eos 6D | T 24-70/2,8 VC USD; C 70-200/2,8 L USM; C TCx1,4II | YN-568EX
    www.cobalt.fr.pl

Strona 8 z 10 PierwszyPierwszy ... 678910 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów