Pokaż wyniki od 31 do 40 z 57

Wątek: Jaka lustrzanka dla podróznika? Bardzo prosze o poradę

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Jaka lustrzanka dla podróznika? Bardzo prosze o poradę

Cytat Zamieszczone przez mia123 Zobacz posta
    Fotografuję już ponad 10 lat. Zdjęcia sama obrabiam, a od nowego aparatu oczekiwałabym jednak większej jakości niż od tego co akurat mam. Z Canona 30d byłam zadowolona, ale zawsze chciałam więcej. Co do Canona 6d zastanawiam się nad punktami AF, bo jest ich mało z tego tylko jeden krzyżowy, w 7d i 5dm3 jest ich zdecydowanie więcej.
    Nie będę ukrywać, że mam spory dylemat, bo chciałabym małe, lekkie i dobrej jakości.

Mieliście jakieś doświadczenia z EOS M3? Czy ma to w ogóle jakaś szansę konkurować z lusterkowcami?
    boczne sensory liniowe potrafia dac w korzystnych warunkach lepszy sygnal niz centralny , o ile tylko je prawidlowo stosowac - albo inaczej mowiac nie korzystac z nich jesli warunki sa dla niech nieodpowiednie.
    bardz0 czesto przelaczam z centralnego na boczne , jesli oceniam ze przebieg mierzonego elementu jest prostopadly.

jesli sie squma jak dzialaja , sa bardzo przydatne , ale trzeba wiedziec kiedy ich nie stosowac.
    w praktyce im wiecej czujnikow tym mozesz miec wiecej problemow.
    wysatrcza jeden centralny i pare peryferejnych, oby tylko prawidlowo dzialaly.
    to nie jest Argument przeciw.

Uprawnienia umieszczania postów