Ja mysle, ze Canon i tak nie ujawni w pelni zmian, bo to
w pewnym stopniu przyznanie, ze stara wersja byla felerna itd...
A "wiedza" uzytkownikow to w duzej czesci zgadywanie/pobozne
zyczenia...
Ja mysle, ze Canon i tak nie ujawni w pelni zmian, bo to
w pewnym stopniu przyznanie, ze stara wersja byla felerna itd...
A "wiedza" uzytkownikow to w duzej czesci zgadywanie/pobozne
zyczenia...
Snowboarder!! Prosimy o jeszcze!! Podziel się swoimi uwagami! Dołącz zdjęcia! Powiem szczerze - Twoje ostatnie opinie o prime'ach - zmieniają mój pogląd o sprzęcie... Na 35/1,4L właściwie już się zdecydowałem.. Do niedawna myślałem że 17-40 albo 24-105 to cudy świata...
Myślę że nie tylko mnie dajesz do myślenia! Z góry dziękuję i proszę o więcej!
Pozdrawiam
Artur
Z czasem i tak wszyscy (w miarę posiadanych funduszy) kupować będą obiektywy stałoogniskowe. I nic złego w tym, że ktoś próbuje z manualnymi starociami M42. Po prostu na razie jeszcze nie ma na tyle kasy. A gadkę, że szkło za 300zł jest lepsze od 85/1,2L to koniowi można wcisnąć.
30D; 17-40/4L; 70-200/4L; 50/1,4; 580
Vitez napisał:
Powiedz kiedy mogę się tego spodziewać bo jedna z fot tą Lka mnie zachwyciła i jeśli jest w stanie ją (Lke) coś zastąpić sla "złomiarza"A ja prawdopodobnie juz jutro porownam sobie Heliosa 85 1.5 vs Canon 85 1.8 .
Ktos z Warszawy kto ma ktorakolwiek eLę 85 1.2 moglby sie przylaczycto ja bardzo chętnie to zaukpię.
Oj blenda by się jakaś przydała
Ale ostrość niesamowita.
DSLRs & lenses
Nie wiem czy masz taka mozliwosc Snowboarder (a moze robiles), zrobic 2 fotki 85L w tych samych trudnych warunkach wersja I i II?
Vitez, chętnie zobaczę rezultaty i porównanieZamieszczone przez Vitez
może podrzucisz w wątek na F.M42 również.
Helios jesdno z ciekawszych żadkich szkieł na rynku wtórnym.
Tutaj mozesz zobaczyc takie fotki na 1DsII:Zamieszczone przez Pikczer
wlcastleman
Nadal sie nie wybralemZamieszczone przez enter
brak czasu i pogoda nie rozpieszczaja
. A dwa razy jak mialem oba szkla i sprzet w torbie to modelka sie rozkaprysila i zdjec nie bylo
.