Wiesz, myślę, że panie wolałby Chanel No 5A tak na serio, ktoś próbował jakiejś chemii? Myślałem żeby moczyć to w proszku do prania, ale niestety nic nie dało.
Wiesz, myślę, że panie wolałby Chanel No 5A tak na serio, ktoś próbował jakiejś chemii? Myślałem żeby moczyć to w proszku do prania, ale niestety nic nie dało.
Ten zapach raczej nie zniknie. Czesto guma smierdzi taki urok tanich "gumek".
Dzięki, w takim razie będę musiał czymś owijać na czas sesji, bo strasznie ręce po tym śmierdzą![]()
Sprzęt mam już u siebie. 2x YN 560IV, Move 300 itd. Mam pytanie odnośnie YN, czy jest możliwość żeby ta czerwona dioda wspomagała AF? Błysk jest wyzwalany (z RF603), ale dioda cały czas miga bez większego sensu.
Obawiam sie ze ona nie ma wspomagania autofokusa ale głowy nie daje.
Trochę szperałem i chyba masz rację. Ona chyba działa tylko jako czujnik. Z tego co zauważyłem, to zwykła dioda która nie wyświetla nawet żadnej struktury ułatwiającej pracę AF.
Jeśli nie używa się lampy przez ~2tyg. to należy ściągnąć z niej BD lub softboxa?
Czy na takim zestawie do zawieszenia tła Tło 2,75x5m zestaw zawieszania klipsy Mega Okazja (5296849657) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. można powiesić tło kartonowe Savage 2,72x11?
Można. Najlepiej na 4-5 klipsach fotograficznych.czy tło ma 5 czy 11 m długości wisi tyle samo. Reszta leży.
A