Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 33

Wątek: Pomysł na komunijny prezent dla dziewczynki ;)

Początki nałogu Awatar chuckyy
    Miasto
    Września

Domyślnie

Książa mówią, ale jak da się coś tańszego, nawet jeśli to będzie fajne to rodzina po Tobie pojedzie jak po burej s.... Taka jest niestety prawda. Komórki na pewno nie kupię, bo IMO komórka w ręku 9-latki to totalna szajba. Ja do tego ręki nie przyłożę Zdecydowałem się na aparat i na tym pewnie się skońćzy, chyba, że druga osoba do składania się na prezent się na mnie wypnie, to wtedy dam jej złoty łańcuszek i po sprawie
    5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Domyślnie

I ten złoty łańcuszek to chyba najlepszy pomysł, bo aparat gwarantuje, że po kilku dniach będzie leżał w szufladzie, chyba, że rodzice się dopadną. A łańcuszek to i za 20 lat będzie nosić, tym bardziej, że dziewczynka. Możesz też kupić PS2 z grą Singstar i mikrofonami, gwarantowana zabawa dla dziewczynki i reszty rodziny.

Pełne uzależnienie Awatar snow
    Miasto
    Świdnik/Lublin

Domyślnie

A jak dla mnie ten aparat to taki sam dobry pomysł jak każdy inny. Według was "będzie leżał w szufladzie" - czyli co? ma odrazu latać na plenery, założyć studio fotograficzne żeby aparat nie leżał bezużytecznie? Jak pojedzie na wycieczke klasową to będzie miała możliwość porobić kilka zdjęć, albo weźmie na wakacje. Nawet rodzice czasem skorzystają. Nie musi być to odrazu jakiś wypasiony ale nawet podstawowy model i tak jest wystarczający dla takiego dziecka.
    40d + m42 58-500 + EF 18-75

"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770

Uzależniony Awatar Raff
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Mój pomysł jest prosty - zafunduj dziewczynce wypasiony album ze zdjęciami komunijnymi

Bywalec Awatar sail0r

Domyślnie

jaja sobie robicie z tymi aparatami z komorek no nie? sam mam 6230i i nawet chcialem stronke zrobic zeby pokazac jak beznadziejne sa zdjecia robione tym aparatem.... to co laduja do komorek nie powinno nazywac sie aparat tylko "urzadzenie, ktore zawsze masz pod reka i mozesz nim szybko zarejestrowac obrazy, w przypadku gdy jakosc nie jest dla ciebie wazna"... a o prezentach na komunie nie bede sie wypowiadal bo to nie o to chodzi w ten dzien.
    S45 user

Uzależniony Awatar FOTOGRAF
    Miasto
    Holandia, Polska

Domyślnie

na cybrefoto byl kiedys link z telefonem 10mpx i 10 krotny zoom optyczny niestety linka nie zapodam bo cybrefoto cos ostatnio czesto nie dziala
    a co do prezetow to ja uwazam to za male urozmaicenie tej uroczyctosci :-)
    Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereli
    Canon? moze niedlugo!

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sail0r
    jaja sobie robicie z tymi aparatami z komorek no nie? sam mam 6230i i nawet chcialem stronke zrobic zeby pokazac jak beznadziejne sa zdjecia robione tym aparatem....
    Jaja sobie robisz czy naprawde nie doczytales?
    Skroce swoje zdanie, ktore opisalem wczesniej:

- telefony komorkowe w ogole i szczegole robia sporo gorsze zdjecia niz wiekszosc kompaktow cyfrowych sredniej polki
    - Nokia 6230i w porownaniu do Nokii 6822 i Motoroli V547 robi sporo ladniejsze pstryki

Uzależniony Awatar -=Festyk=-
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Nokia 6230i wogóle wyróżnia się jakością zdjęć w tle innych komórek.
    D300s,Nikkor 18-55mm f:3,5-5,6,Tamron 55-200mm f:4,0-5,6,Jupiter 37A 135mm f:3,5,SB-800,Fancier WB1626
    plfoto||Galeria

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

ja bym "super duper" komory nie kupił takiemu dzieciakowi bo pobawi sie pare dni i jej skroją na ulicy bo sie pochwali w szkole. Tyle z tego bedzie niestety.

Uzależniony Awatar -=Festyk=-
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Niekoniecznie.Nie zawsze tak jest.Zależy od okolicy, w której mieszka no i charakteru dzieciaka.
    D300s,Nikkor 18-55mm f:3,5-5,6,Tamron 55-200mm f:4,0-5,6,Jupiter 37A 135mm f:3,5,SB-800,Fancier WB1626
    plfoto||Galeria

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów