Pokaż wyniki od 1 do 10 z 40

Wątek: Podwyżka ceny Canon 5d Mark III

Mieszany widok

Dopiero zaczyna Awatar pafek
    Miasto
    Gródek

Domyślnie Odp: Podwyżka ceny Canon 5d Mark III

Chciałem podobny temat założyć, nie tylko ja zauważyłem cwaniactwo sklepów. Ciekaw jestem czy Canon o tym wie? Wyślę mejla z zapytaniem a w przyszłym tygodniu zadzwonię. Chciałem kupić z cash backiem ale odpuszczę celowo aby nie dać zarobić tym sklepom, kupię u konkurencji bez cash backu. Ale dziadostwo :/

Domyślnie Odp: Podwyżka ceny Canon 5d Mark III

Cytat Zamieszczone przez pafek Zobacz posta
    Chciałem podobny temat założyć, nie tylko ja zauważyłem cwaniactwo sklepów. Ciekaw jestem czy Canon o tym wie? Wyślę mejla z zapytaniem a w przyszłym tygodniu zadzwonię. Chciałem kupić z cash backiem ale odpuszczę celowo aby nie dać zarobić tym sklepom, kupię u konkurencji bez cash backu. Ale dziadostwo :/
    Ale to chyba nie jest wielką tajemnicą i był już kiedyś na forum temat jak to niektóre sklepy (przeważnie sieciówki) podwyższają ceny aparatów i obiektywów i dają w zamian cash back. Na który czekamy tygodniami i jeszcze zastanawiamy się, czy spełniliśmy wszystkie warunki.
    Czy Canon o tym wie. Chyba tak, bo liczy się tylko zysk. Przeważnie cash back jest dostępny dla partnerów Canona, którzy dużo sprzętu zamawiają.
    Ostatnio edytowane przez cobalt ; 10-04-2015 o 08:38
    C eos 6D | T 24-70/2,8 VC USD; C 70-200/2,8 L USM; C TCx1,4II | YN-568EX
    www.cobalt.fr.pl

Uprawnienia umieszczania postów