Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Canon 6d + Lampy Quantuum Up 200 + wyzwalacze Yongnuo RF-603c - nie wyzwala błysku

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    śląskie (górnośląskie)

Domyślnie Odp: Canon 6d + Lampy Quantuum Up 200 + wyzwalacze Yongnuo RF-603c - nie wyzwala błys

Cytat Zamieszczone przez bilionairee Zobacz posta
    Mam dwie lampy studyjne Quantuum Up 200 i dokupiłam wyzwalacze Yongnuo RF-603C. Podpięłam jak należy (jeden na gorącą stopkę aparatu, drugi kablem do jednej z lamp, druga lampa z fotoceli). Ustawiłam te same kanały. Gdy kliknę na wyzwalaczu guzik to błyskają obie. Gdy wciskam spust migawki lampy nie błyskają.(...)
    Dodam jeszcze, że mam lampę Pixel Mago GN65 i po ich połączeniu z wyzwalaczami, błyska.
    Czy ta Pixel Mago błyska w ustawieniu: wyzwalacz-nadajnik na sankach aparatu, lampa na wyzwalaczu-odbiorniku, lampa błyska w momencie naciśnięcia spustu, czy błyska po naciśnięciu przycisku?

Domyślnie Odp: Canon 6d + Lampy Quantuum Up 200 + wyzwalacze Yongnuo RF-603c - nie wyzwala błys

Cytat Zamieszczone przez r_m Zobacz posta
    Czy ta Pixel Mago błyska w ustawieniu: wyzwalacz-nadajnik na sankach aparatu, lampa na wyzwalaczu-odbiorniku, lampa błyska w momencie naciśnięcia spustu, czy błyska po naciśnięciu przycisku?
    Po naciśnięciu spustu migawki.

Uprawnienia umieszczania postów