Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 40

Wątek: Stare 400/5.6

Pełne uzależnienie Awatar RobertON
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Domyślnie Odp: Stare 400/5.6

Cytat Zamieszczone przez teston Zobacz posta
    Czekam teraz na zwrot kasy od Centuriona - wprawdzie poniosłem koszty przesyłki w obie strony ale cóż - równie dobrze mogłem trafić na obiektyw takiej jakości, jaki ma Bechamot.
    Znowu jest do kupienia na alledrogo, wystawiony przez poprzedniego sprzedawcę.

Dopiero zaczyna Awatar teston

... i stówę taniej

Pełne uzależnienie Awatar salas
    Miasto
    KIELCE

ale po takiej jakości to ja nie wiem do jakiego rozmiaru by trzeba te foty zmniejszac i wyostrzać żeby było dobrze
    SONY

Uzależniony Awatar słowiczek
    Miasto
    T.M.

... i stówę taniej
    Tu już nawet nie chodzi o cenę. Nie ma sensu wydawać jakichkolwiek pieniędzy w zamian za kiepską jakość.

Dobra, niemniej Centurion jako sprzedawca jest OK, więc nie wałkujmy już sprawy tego Zeissa. Jak ktoś będzie chciał się dowiedzieć czegoś na jego temat, to to, co już w tym wątku napisano chyba w zupełności wystarczy.

Odświeżam starego kotleta w mokrofali, ustawiając na 3 minuty, bo wspólnym wysiłkiem rządu i społeczeństwa (cytat) napisałem chwiejne kompendium o wszystkich Sigmach 400/5,6 autofokus.
    O tutaj: FOTODINOZA: Back to the 90-ties. Wszystkie Sigmy AF 400 /5,6. Część 1. Zapraszam i przepraszam.

Nie ma za co, ja wciąż się łudzę, że w końcu ustrzelę taką Sigmę APO Macro. Jeśli planujesz kolejne części artykułu, to warto też wspomnieć o takich klonach Sigmy, jak Tokina czy Carl Zeiss.

Pełne uzależnienie

Nie ma za co, ja wciąż się łudzę, że w końcu ustrzelę taką Sigmę APO Macro. Jeśli planujesz kolejne części artykułu, to warto też wspomnieć o takich klonach Sigmy, jak Tokina czy Carl Zeiss.
    qrde moze ja jednak sprzedam swoja?
    problem w tym, ze zoomy ok 400 mm jeszcze nie podskocza jakoscia rysunku do takiej stalki.

niezaleznie od ceny, nie bardzo widze sens wymiany super rysujacej stalki za dobry ale jednak nie tak zoom.

ale powoli dojrzewam.
    Wyglada jak nowa , a mechanika i obudowa jest lepsza niz w aktualnych L-kach . zywy metal.

zobaczymy , moze dojrzeje.

Jeśli dojrzejesz, to rzecz jasna rezerwuję sobie prawo pierwokupu

O konkurentach Sigmy (bo jednak Tokina i Carl Zeiss to osobne konstrukcje), nic nie napiszę, bo nie miałem z nimi styczności. Ale bardzo chętnie zamieszczę jakiś artykuł gościnny na ich temat . Tutaj część druga tj. Bitwa złomów (cytat): FOTODINOZA: Back to the 90-ties. Sigma AF 400/5,6 vs Canon 400/5,6 L Część 2.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów