Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: w 2005 r sprzedano 2 razy wiecej cyfr SLR jak w 2004

Bywalec
    Miasto
    W-wa

Domyślnie w 2005 r sprzedano 2 razy wiecej cyfr SLR jak w 2004

wg badań Instytutu Rynku Elektronicznego (rynek aparatów cyfrowych monitoruje od 2000 roku) na 831 tys aparatów cyfrowych sprzedanych w Polsce w 2005 r przez oficjalnych dystrybutorów - lustrzanki stanowią 2,6%.
    Musze was zasmucić ale Nikon sprzedał ich prawie o połowę więcej od Canona

Bywalec
    Miasto
    Żary

Domyślnie

W wczorajszym TVN Turbo, wypowiedź jednego z pracowników Kodak Polska "Sprzedaż aparatów cyfrowych w roku 2005 wyniosła 100%, a sprzedaż aparatów analogowych 0%".

Początki nałogu Awatar beachcomber

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Broncobilly
    Musze was zasmucić ale Nikon sprzedał ich prawie o połowę więcej od Canona
    a co w tym smutnego? :neutral: mnie to doluje tak samo jak dane porownawcze sprzedazy fiata pandy i mercedesa.....

Początki nałogu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cos nie wydaje mi sie to prawda zeby sprzedaz analogow byla 0% Chyba jakiej glupoty opowiadal

Bywalec
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bonku5
    Cos nie wydaje mi sie to prawda zeby sprzedaz analogow byla 0% Chyba jakiej glupoty opowiadal

nie zapominaj że zapewne mówił o aparatach swojej firmy

Bywalec
    Miasto
    Żary

Domyślnie

Tak, gość wypowiadał się w imieniu Kodak Polska. Dziwnie brzmiało z jego ust "zero procent".

Początki nałogu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Broncobilly
    nie zapominaj że zapewne mówił o aparatach swojej firmy

No wiem ale choćby tylko wziął pod uwage kodaka to i tak nie wierze że mieli zerową sprzedaż analogów tymbardziej że nie maja bardzo rozbudowanej oferty cyfrówek :/ No chyba że u nich jest aż tak źle z analogami :P

Bywalec
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bonku5
    No wiem ale choćby tylko wziął pod uwage kodaka to i tak nie wierze że mieli zerową sprzedaż analogów tymbardziej że nie maja bardzo rozbudowanej oferty cyfrówek :/ No chyba że u nich jest aż tak źle z analogami :P
    Kodak akurat ma bardzo bogatą ofertę cyfrówek i ilościowo sprzedał w 2006 r tyle samo aparaatów co Sony Nikon czy Olympus. Szkoda tylko że z oferty praktycznie zniknęły lustrzanki - konkurencji nigdy za dużo

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

kuzynka kupila analoga Kodaka - niniejszym wiec wnosze dementi tych oszczerczych "0 procent"

swoja droga, reklama cyfraków reklama ale troche gosc przegial..cos mi sie wydaje, ze jeszcze długo rynek analogow bedzie radził sobie całkiem niezle..nie kazdy idzie "z duchem czasu" a przyzwyczajenia robia swoje..i dobrze, sam oprocz cyfry mam analoga i taki duecik mi pasuje:-D

pozdrawiam

Początki nałogu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Canon ma aktualnie 36 modeli cyfrowych a kodak 21 wiec znaczna roznica tak mi sie wydaje. Ale powiem szczerze nie myslalem ze oni maja taka sprzedaz dobra (ale moze to moje subiektywne zdanie o kodaku)

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów