Cytat Zamieszczone przez nelia8
Cóż... jestem tutaj nowa... wow! fresh ( hihi)... ale może ktoś zechce sie ze mną cieszyc
Dzisiaj kupuję mojego wymarzonego ( na razie na nic innego nie mam finansowych szans) Canonka!!! (300d) Jupi!!!!
Ach... nawet ta paskudna pogoda, ktora zwylke przyciska mnie do ziemi nie jest wstanie zepsuć mi dzisiaj nastroju... lecę po niego jak na skrzydłach !

Pozdr.paaa
szukaj na allegro, ja tak robiłem, a transakcja i tak nastąpila poza allegro, bo większość sprzedających traktuje allegro jak tablicę ogłoszeń i nic innego, bo nie chcą płacić prowizji
jeden nawet mi powiedział, że jak chcę kupic przez allegro to muszę JA zapłacic prowizję bo takie są zasady -
zaplułem mu maila z odpowiedzią ze śmiechu...

ceny spadają, więc szukaj wytrwale, choć TIP spoza allegro raczej więcej nie weźmie,
na pewno dokup sobie czytnik kart, bo zrzucanie zdjęć z aparatu trwa wieki, no i jeżeli jest to twój pierwszy aparat cyfrowy to przygotuj się na długie godziny przed komputerem spędzone na "wywoływaniu" zdjęć, bo takie surowe z matrycy, to do pokazania za bardzo się nie nadają...

a tak w ogóle to witaj serdecznie, jestem Tytus, czarna owca tego forum i najmniej zadowolona osoba z zakupu 300D :wink: