Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Czas zdobyć zdobycz :)

Pełne uzależnienie Awatar Tytus

Domyślnie Re: Czas zdobyć zdobycz :)

Cytat Zamieszczone przez nelia8
    Cóż... jestem tutaj nowa... wow! fresh ( hihi)... ale może ktoś zechce sie ze mną cieszyc
    Dzisiaj kupuję mojego wymarzonego ( na razie na nic innego nie mam finansowych szans) Canonka!!! (300d) Jupi!!!!
    Ach... nawet ta paskudna pogoda, ktora zwylke przyciska mnie do ziemi nie jest wstanie zepsuć mi dzisiaj nastroju... lecę po niego jak na skrzydłach !

Pozdr.paaa
    szukaj na allegro, ja tak robiłem, a transakcja i tak nastąpila poza allegro, bo większość sprzedających traktuje allegro jak tablicę ogłoszeń i nic innego, bo nie chcą płacić prowizji
    jeden nawet mi powiedział, że jak chcę kupic przez allegro to muszę JA zapłacic prowizję bo takie są zasady -
    zaplułem mu maila z odpowiedzią ze śmiechu...

ceny spadają, więc szukaj wytrwale, choć TIP spoza allegro raczej więcej nie weźmie,
    na pewno dokup sobie czytnik kart, bo zrzucanie zdjęć z aparatu trwa wieki, no i jeżeli jest to twój pierwszy aparat cyfrowy to przygotuj się na długie godziny przed komputerem spędzone na "wywoływaniu" zdjęć, bo takie surowe z matrycy, to do pokazania za bardzo się nie nadają...

a tak w ogóle to witaj serdecznie, jestem Tytus, czarna owca tego forum i najmniej zadowolona osoba z zakupu 300D :wink:

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

poza allegro? ale spotkales sie osobiscie? ja bym chyba nie mial tyle zaufania zeby przez kuriera to robic...
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar Tytus

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski
    poza allegro? ale spotkales sie osobiscie? ja bym chyba nie mial tyle zaufania zeby przez kuriera to robic...
    ja jestem hardcoreowiec
    osobiście z facetem rozmawiałem ja byłem w Wawie, a czasami w Brux a on we Wrocławiu

Bywalec Awatar dzi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tytus
    Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski
    ja jestem hardcoreowiec
    osobiście z facetem rozmawiałem ja byłem w Wawie, a czasami w Brux a on we Wrocławiu
    no to rzeczywiscie hardcore, mnie już raz na allegro wykołowano (straciłęm czujność) i w plecy poszło pare groszy. Jak miałbym kupowac poza allegro to tylko odbiór osobisty

Lehoo
    Guest

Domyślnie

dzi....
    masz 20D ???? No,no....
    Szybko padł widzę wybór. A przedtem 10D ? Jakie wrażenia? Warto zamieniać czy dać sobie luz na razie....?
    Pozdrawiam
    Lehoo

Bywalec Awatar dzi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lehoo
    dzi....
    masz 20D ???? No,no....
    Szybko padł widzę wybór. A przedtem 10D ? Jakie wrażenia? Warto zamieniać czy dać sobie luz na razie....?
    Pozdrawiam
    Lehoo
    gdybym wcześniej miał 10D to pewnie bym sie nie przesiadał i poczekał na mniejszy crop. Ja przesiadlem sie z 300D i sens w takiej przesiadce już widze i to spory (choc crop ten sam). Byłem zdecydowany na 10D, ale róznica w cenie zachęciła mnie do 20tki - stąd mój wybór.
    No cóż, nie mogę wypowiedzieć sie, gdyż 10D to miałem w ręku przez 10minut w życiu, wiec któryś użytkownik 10D, co przesiadł sie na 20D mógłby ocenić to - z pl.rec.foto.pl są już polemiki na temat czy sie opłaca czy nie podczas przechodzenia z dziesiątki na dwudziestkę - zdania są rózne i zależą od potrzeb - dla jednych liczy się szybkość karabinu 20D i zapis na karcie.
    Aparat na szczęscie mi sie nie wiesza a z wyboru jestem bardzo zadowolony

Lehoo
    Guest

Domyślnie

Ja mam w sumie 10D jakieś 4 miesiące, więc sobie poczekam. Przynajmniej na spadek ceny Chociaz i tak te eny już zaczynają być przystępne... Jak sobie pomyślę jak kupowałem D1x za 14.000 Ufffff.....

nelia8
    Guest

Domyślnie

Witam wszystkich serdecznie!

Tytus dziękuję za powitanie

Zdecydowałam sie jednak na zakup przez allegro (dzięki Vitez ). W piatek jadę osobiście odebrać moje cudeńko... ach to czekanie ...
    wyostrza apetyt....
    tylko błagam, błagam dajcie się cieszyć tą 300... nie wspominajcie od razu o 10...20... :wink:

Pozdraiwam, paa

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

jak chcesz sie dlugo cieszyc to ignoruj Tytusa. A jesli chcesz wiedziec, co mozna robic lepiej, to go czytaj
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar tpop
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Re: Czas zdobyć zdobycz :)

Cytat Zamieszczone przez Tytus
    najmniej zadowolona osoba z zakupu 300D :wink:
    A to czemu? Przeciez to dobry aparat. Moze fotograf malo jeszcze wprawiony? :wink:
    Czemu jestes tak krytyczny?

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów