Miałem 50D i mam 5D2, jakoś nie odczuwam różnicy w działaniu AF, ale nie jestem zawodowcem.
Miałem 50D i mam 5D2, jakoś nie odczuwam różnicy w działaniu AF, ale nie jestem zawodowcem.
Na fb funkcjonuje takie coś jak Polska Giełda Fotograficzna i tam dziewczyna ma C5D mkII w super stanie za 3700 zł, jak sprawnie zadziałasz to może zdążysz![]()
Fotografując staraj się pokazać to czego bez Ciebie, nikt by nie zobaczył - Robert Bresson
__________________________________________________ ____________________________
www.facebook.com/pokornieckifotografia
wizart udało się kupić tego Canona 5DmkII?
Fotografując staraj się pokazać to czego bez Ciebie, nikt by nie zobaczył - Robert Bresson
__________________________________________________ ____________________________
www.facebook.com/pokornieckifotografia
Kupiłem... teraz czekam na paczkę. W poniedziałek najwyraźniej będzie u mnie. Sam ocenię teraz pracę tego AF...
Taka przesiadka to troche jak zmiana furki na kolejną. Kilka dni temu sprzedałem C50D a wczoraj dopiąłem zakup 5D MK2... więc sie nieco denerwuję i niecierpliwie.
Ostatnio edytowane przez wizart ; 15-03-2015 o 00:39
mam 5d2 oraz 5d3 i w ciemnych pomieszczeniach z wspomaganiem z lampy szybciej i pewniej ostrzy 5d2.
Z tym af w 5D2 bywa różnie ale jak masz lampkę i wspomaganie af to działa bez zarzutu.
Poza tym nie mam co narzekać, jak bym miał wymieniać puchę to na dzień dzisiejszy tylko na 1Dx
Ostatnio edytowane przez trothlik ; 15-03-2015 o 00:27
trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".
O ile paczka dojdzie, ta oferta z fb byla dla mnie dziwna. Jaka forme zakupu i platnosci wybrales?
SONY