Razi brak ostrości i wyraz twarzy na nr.3 , a tak to spoko.
Moje 85mm w połączeniu z "niezawodnym" EOS 1000D trafia tak w jednym przypadku na 10 :P
Zdaję sobie z tego sprawę, raz przyłożyłem z jakimś 50 1.8 do oka to sobie pomyślałem...okurde ile lepszy pod każdym istotnym względem był mój stary 30dMoże warto pomyśleć o używanej puszce wyższej półki, którą w obecnych czasach kupi za "grosze" ? Polecam 50d jak chodzi o cropa, da radę w sporcie. Pozdrawiam !
Nawet nie wiesz jakbym chciał zmienić puchęStudiuję dziennie więc ciężko mi jest cokolwiek zarobić ale jak już uzbieram to chciałbym 60d bo dużo razy testowałem w różnych warunkach i byłem zadowolony. Chyba, że się przemęczę jeszcze więcej z 1000d i zainwestuje w 6d
![]()
C eos 6D | T 24-70/2,8 VC USD; C 70-200/2,8 L USM; C TCx1,4II | YN-568EX
www.cobalt.fr.pl
Jako rzecze cobalt. Ujęcia fajne, ostrość żadna. Ponadto jedna jeszcze uwaga (choć to nie moja sprawa)
1. Każdy zarejestrowany użytkownik Canon-Board ma prawo do publikacji swoich zdjęć na forum "Nasze fotografie" i może założyć po jednym wątku w każdej z dziesięciu kategorii tematycznych (podforów) "Naszych fotografii".
Najlepiej będzie, jak wszystkie zdjęcia sportowe włożysz do jednego wątku a przy każdym nowym secie napiszesz co to jest.