Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 46 z 46

Wątek: CF 1GB ULTIMATE (x100)

Bywalec Awatar bartolomic
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

no ja tez mam klopoty zeby sobie to wyobrazic:wink: rownie dobrze spada mi cyfra z szyi a ja ja deptam, albo szkolo wypada z bagnetu.. a jakies bardziej realne uzasadnienie ostnieje oprocz fun factora i dodatkowych utyli plynacych z onanizmu??;-)

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bartolomic
    no ja tez mam klopoty zeby sobie to wyobrazic:wink: rownie dobrze spada mi cyfra z szyi a ja ja deptam, albo szkolo wypada z bagnetu.. a jakies bardziej realne uzasadnienie ostnieje oprocz fun factora i dodatkowych utyli plynacych z onanizmu??;-)
    Nie śmiej się z tego wypadania szkła z bagnetu.
    Ostatnio przepiąłem szkło i poszedłem robić zdjęcia. Po jakichś dwóch minutach podniosłem aparat do oczu i dostałem informacje o przysłonie "00". POmyślałem sobie: "no to fajnie", ale zacząłem sprawdzać. Co się okazało - szkło nie zaskoczyło w bagnet. Gdybym zaczął nim kręcić zamiast najpierw spojrzeć w wizjer, to na świecie byłaby jedna eLka mniej..
    Jarek

Pełne uzależnienie Awatar mxw
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bundy
    Myślę, że aluminiowa obudowa CF'a nie uchroni go przed urazem w przypadku rozdeptania, no chyba, że nadepnie go ważące 10 kilo dziecko :-)
    oj, uchroni, uchroni - też mam preteca, i za każdym razem gdy wyciągam kartę z aparatu jestem sobie za to wdzięczny ;-)

po prostu te karty robią solidne wrażenie (są też ciut cięższe), nie boję się o wyłamanie prowadnic, ani nie patrzę nerwowo gdy karta wala się po biurku czy w kieszeni (bez etui).

mam też kilka kart plastikowych i z nimi to już raczej jak z jajkiem. czyli co kto lubi
    pozdro.,
    m.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bundy
    Qrcze, u mnie wyobraźnia działa nieźle, ale to co napisałeś jest tak realne, że aż nieprawdopodobne. Oczywiście będąc w zgodzie z rach. prawdopodobieństwa można sobie założyć taką sytuację, ale szansa na jej zaistnienie jest znikoma :-)
    Mozesz stosowac rachunek prawdopodobienstwa... ja wole stosowac Prawa Murphiego

Myślę, że aluminiowa obudowa CF'a nie uchroni go przed urazem w przypadku rozdeptania, no chyba, że nadepnie go ważące 10 kilo dziecko :-)
    A ja mysle ze uchroni.

Uzależniony Awatar bundy
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mxw
    oj, uchroni, uchroni - też mam preteca, i za każdym razem gdy wyciągam kartę z aparatu jestem sobie za to wdzięczny ;-)
    No to zróbmy test - najpierw mój syn (waga 15 kilo) podepcze Twoją kartę, a potem ewentualnie mogę to zrobić ja (jakieś 95 kilo). To jak, testujemy? ;-) Oczywiście wyniki i fotorelację możemy umieścić na CB ;-)
    1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

Uzależniony Awatar bundy
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Mozesz stosowac rachunek prawdopodobienstwa... ja wole stosowac Prawa Murphiego
    ...które są rachunkiem prawdopodobieństwa pomnożonym przez WWC, czyli Współczynnik Występowania Cudów ;-)
    1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów