no ja tez mam klopoty zeby sobie to wyobrazic:wink: rownie dobrze spada mi cyfra z szyi a ja ja deptam, albo szkolo wypada z bagnetu.. a jakies bardziej realne uzasadnienie ostnieje oprocz fun factora i dodatkowych utyli plynacych z onanizmu??;-)
no ja tez mam klopoty zeby sobie to wyobrazic:wink: rownie dobrze spada mi cyfra z szyi a ja ja deptam, albo szkolo wypada z bagnetu.. a jakies bardziej realne uzasadnienie ostnieje oprocz fun factora i dodatkowych utyli plynacych z onanizmu??;-)
Nie śmiej się z tego wypadania szkła z bagnetu.Zamieszczone przez bartolomic
Ostatnio przepiąłem szkło i poszedłem robić zdjęcia. Po jakichś dwóch minutach podniosłem aparat do oczu i dostałem informacje o przysłonie "00". POmyślałem sobie: "no to fajnie", ale zacząłem sprawdzać. Co się okazało - szkło nie zaskoczyło w bagnet. Gdybym zaczął nim kręcić zamiast najpierw spojrzeć w wizjer, to na świecie byłaby jedna eLka mniej..
Jarek
oj, uchroni, uchroni - też mam preteca, i za każdym razem gdy wyciągam kartę z aparatu jestem sobie za to wdzięczny ;-)Zamieszczone przez bundy
po prostu te karty robią solidne wrażenie (są też ciut cięższe), nie boję się o wyłamanie prowadnic, ani nie patrzę nerwowo gdy karta wala się po biurku czy w kieszeni (bez etui).
mam też kilka kart plastikowych i z nimi to już raczej jak z jajkiem. czyli co kto lubi![]()
pozdro.,
m.
A ja mysle ze uchroni.Myślę, że aluminiowa obudowa CF'a nie uchroni go przed urazem w przypadku rozdeptania, no chyba, że nadepnie go ważące 10 kilo dziecko :-)
No to zróbmy test - najpierw mój syn (waga 15 kilo) podepcze Twoją kartę, a potem ewentualnie mogę to zrobić ja (jakieś 95 kilo). To jak, testujemy? ;-) Oczywiście wyniki i fotorelację możemy umieścić na CB ;-)Zamieszczone przez mxw
1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
...które są rachunkiem prawdopodobieństwa pomnożonym przez WWC, czyli Współczynnik Występowania Cudów ;-)Zamieszczone przez Vitez
1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...