Witam ktos używa tej karty z 20D działa bezproblemowo ? Kingston CF 1GB ULTIMATE (x100) W-wa VAT allegro (numer 95612342)
zastanowiem sie nad kupnem teraz pytanie czy elite x50 czy ULTIMATE X100 moze ktos ma obie i cos powie.. pozdrawiam
Witam ktos używa tej karty z 20D działa bezproblemowo ? Kingston CF 1GB ULTIMATE (x100) W-wa VAT allegro (numer 95612342)
zastanowiem sie nad kupnem teraz pytanie czy elite x50 czy ULTIMATE X100 moze ktos ma obie i cos powie.. pozdrawiam
CZARNA SKRZYNKA.. SZKIEŁKA... 100 vódki ( już nie pije mam IS ... LATARECZKA :wink: STAŁKI... 50,85,135 m42 MIECH ŻYJE towarzysz CANON
w planach coś...;-)
Niestety mam tylko "elite x50" z których jestem bardzo (odpukać) zadowolony - setkami jeszcze się nie "bawiłem".
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Rowniez chetnie sie dowiem jak i czy wogole dziala z 350D.
5D + L
Ja mam 512 kingstona niebieska 50x i pare razy zgubiła mi pliki,dwa razy tez nie zapisaly mi sie fotki podczas robienia zdjec-wyswietlil sie error.I dlatego teraz wole dolozyc troche i kupic karte pozadnej firmy.
a kingstone to nie jest pozadna firmaZamieszczone przez electron
zawsze myslalem za tak
![]()
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Zamieszczone przez FOTOGRAF
Wsrod wszystkich znanych mi marek jest najpopularniejszy ale jednoczesnie najczesciej slyszalem o padajacych kartach czy utratach danych wlasnie z Kingstonow. I mniej wiecej dlatego zbieram na nieco drozsze Preteci 2GB, bo mam Preteca 1GB i bardzo mu ufam
.
Vitez a jak wypada Kingston Elite Pro 50X i Sandisk Ultra II w porownaniu do Preteca 80xZamieszczone przez Vitez
Mozesz cos blizej powiedziec
Mam zamiar w najblizszym czasie kupic Karte 2GB bo z jednym Kingstonem jakos niepewnie sie czuje (nie chodzi o marke bo sobie chwale ale o to iz mam tylko 1 karte)
Ostatnio edytowane przez borkomar ; 07-04-2006 o 21:54
5D + L
Używam 350D z Sandisk Ultra II 2G i żadnych problemów.
Mam pytanie czemu preteci sa tak tanie na allegro 2gb (80x)mozna dostac za 279 zł. To przeciez rownie dobra firma jak sandisk