A jak wypada ten Pretec 80X w stosunku do Kinga Elite ProZamieszczone przez electron
- Chodzi o szybkosc oczywiscie.
Ja mam 1GB Kingstona i jak do tej pory spisuje sie zawodowo.
A jak wypada ten Pretec 80X w stosunku do Kinga Elite ProZamieszczone przez electron
- Chodzi o szybkosc oczywiscie.
Ja mam 1GB Kingstona i jak do tej pory spisuje sie zawodowo.
5D + L
według mnie jest taki sam jak niebieski kingston.Chociaz oceniam to "na oko" ja nie widze przynajmniej różnicy-nigdy nie robilem testów,ale rzadko kiedy korzystam ze zdjęć seryjnych przy fotografowaniu. Podoba mi sie natomiast bardzo w pretecu aluminiowa obudowa. A tak wogule ktoś używa może Lexara???Jak te karty sie spisują?Zamieszczone przez borkomar
Też mnie to zawsze zastanawiało.Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Każdy słyszał, ale jemu nic się nie stało)
Dopisuję się pod tymi, co to używają od lat i nie mieli najmniejszych strat.
Jarek
Uzywam Preteca HighSpeed 512 (chociaz juz teraz rzadziej) zero problemow
I Sandiska UltraII 1GB jak wyzej... teraz zastanawiam sie nad III.
Zastanawia mnie cena Lexara... sa koszmarnie drogie...
przy okazji testow 30D na dpreview bodaj byly uzyte karty lexara..
7D, 30D, C17-40/4L, C24-105/4LIS, C70-300/4-5.6IS, T28-75/2.8, 580EX.II; KM DiMAGE Z3; Praktica L
Mój śmietnik
Ja kupiłem Kingsotna 1024MB i po paru dniach padł jak mucha :/ Teraz tylko i wyłącznie SanDisk Ultra II i Extreme III .
-| Canon 5D | Canon 7D |
-| 24-70L | 100-400L | 135L | 50/1.4 | 15-85EF-S | M42 | 580EX |
Witam,
mam canona 20d i uzywam od kilku miesiecy niebieskiego kingstona 1gb i nie mam z nim zadnego problemy,jest uzytkowany na maksa. nie moge napisac o niej zlej rzeczy
Od roku uzywam Kingstona 1GB Elite Pro 50x razem z 350d i jest ok.. zero problemów.
Moja galeria: - CLICK !!
Nie uprzedzony, nie rywalizujący, nie szukający FF/BF. Po prostu cieszący się fotografowaniem. Były zenity, Canony analog i dSLR a teraz Nikon w parze z Canonem (Nikon d90+18-105mm VR oraz Canon a610)
Z canonami: 10D, 20D, 5D używałem bardzo pomaranczowych i niebieskich kingstonów. Nigdy nie miałem najmniejszych problemów z tymi kartami.
Mój głos proszę policzyć dwukrotnie, bo mam stosunkowo duży przerób jak na statystycznego grupowicza![]()
Jarek
To zrobiłem ankietę http://canon-board.info/showthread.php?t=10011
A ja kupiłem z 30D 2GB KingStona Ultimate za 319 zł, a jak bedzie w praktyce to sie okaże za parę miesięcyale cena wydawał sie byc dobra