a kingstone to nie jest pozadna firmaZamieszczone przez electron
zawsze myslalem za tak
![]()
a kingstone to nie jest pozadna firmaZamieszczone przez electron
zawsze myslalem za tak
![]()
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Zamieszczone przez FOTOGRAF
Wsrod wszystkich znanych mi marek jest najpopularniejszy ale jednoczesnie najczesciej slyszalem o padajacych kartach czy utratach danych wlasnie z Kingstonow. I mniej wiecej dlatego zbieram na nieco drozsze Preteci 2GB, bo mam Preteca 1GB i bardzo mu ufam
.
Vitez a jak wypada Kingston Elite Pro 50X i Sandisk Ultra II w porownaniu do Preteca 80xZamieszczone przez Vitez
Mozesz cos blizej powiedziec
Mam zamiar w najblizszym czasie kupic Karte 2GB bo z jednym Kingstonem jakos niepewnie sie czuje (nie chodzi o marke bo sobie chwale ale o to iz mam tylko 1 karte)
Ostatnio edytowane przez borkomar ; 07-04-2006 o 21:54
5D + L
A ja dzisiaj kupilem Kigstona niebieskiego 1GB. Gdzieś wyczytałem, że te z napisem 1024 MB bywały wadliwe a te z napisem 1GB są już dopracowane ale to pewnie kolejna legenda Może i ankieta to dobry pomysł![]()
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Ja nie, sam mam trzy karty kinga i nie narzekam.Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Używam 350D z Sandisk Ultra II 2G i żadnych problemów.
Ja używam niebieskich Kingstonów (Elite) 512MB (z tej, podobno felernej serii) oraz 2GB z Pro1 i 5D i na razie 0 problemów.
ja już napewno w kingstony nie inwestuje.miałem przez pewien czas pomarańczowego kingstona w 10d i przyznaje że nie miałem z nim problemów.Ale z niebieskim kingstonem mialem juz pare razy problemów z 20d. Mam tez preteca 512 mb(80x) i naprawde solidna karta ani razu nie mialem z nim problemów. Tylko że własnie zdzwiły mnie ceny 2 gb kart. Myslałem że są na poziomie cen sandiska 2gb extreme a nie kingstona.