Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: 20D czy 30D do pracy w studio ??

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rogeros
    No to poza telewizorkiem to to cale 30D niema nic godnego uwagi. Smiech na sali... Bylem pewny, ze skok jest co 1/3 ISO od 50 :/

Roger
    Chyba nie wiesz, co piszesz. Śmiech na sali ? To chyba najfajniej zupdate'owany aparat jaki wyszedł ostatnio.
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy
    Chyba nie wiesz, co piszesz. Śmiech na sali ? To chyba najfajniej zupdate'owany aparat jaki wyszedł ostatnio.
    Doskonale wiem co pisze. Jestem fotografem i wymagam od sprzetu przede wszystkim jakosci. Klatki na sekunde, telewizorek i bzdety mnie nie interesuja.
    Coz jesli bede wiecej zarabial na fotografii niz teraz to jedynym sensownym wyjsciem dla mnie jest przesiadka na 5D. 30D to wciaz kosmetyka moze bardziej zaawansowana ale jakosciwo nic mi nie oferuje. Spot o ile umiem sie poslugiwac histogramem rowniez. Czyli wydanie tych 1500zl lub wiecej aby przesiasc sie z 20D na 30D jest dla onanistow sprzetowych. Ja bym wolal te pieniadze ulokowac w lepszej optyce albo zostawic na 5D, ktory powoli tanieje. Krotko mowiac jesli ktos mi udowadni na _zdjeciu_ formatu conajmniej 20x30cm ze 30D jest lepszy to cofne moje slowa... ale poki co nie daje mi on nic poza wodotryskami

Roger
    Marcin "Roger" Pojałowski
    GG: 27797

Uprawnienia umieszczania postów