ech no... tak myslalem ze o Ciebie chodzi. kope lat tego portfolio na plfoto nie ogladalem...
Na plfoto puszczam ostatnio z częstotliwością 1 knota na pół roku. Plfoto zeszło na psy - gówniarzeria się szerzy i kółeczka wzajemnego uwielbienia także. Poza tym ostatnio trochę fotograficznie skapcaniałem i robię tylko "album rodzinny". Obiecuję sobie, że to się zmieni, ale narazie kiepsko to widzę ;-)Zamieszczone przez akustyk
1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
Znowu z głębokiej szuflady :-) Uprzedzając pytania: wiem, wiem - ucięte ręce i trupia kolorystyka :-)))
1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
I jeszcze jedna szuflandia. Tym razem dokładniej pokazane włosy, którymi się zachwyciła Lemina :-)
Zachwyciłam sięZamieszczone przez bundy
Ale dlaczego to oko takie rozmyte? Nie można było ostrzej?
Coś się przy przeskalowaniu skopało chyba, bo oryginał jest ostry jak należy.Zamieszczone przez lemina
Już poprawiłem :-)
Ostatnio edytowane przez bundy ; 21-04-2006 o 11:36
No nie wiem - albo ja mam coś z odświeżaniem, albo prawe oko modelki jest nadal (jak to niektórzy określają) mydlane.Zamieszczone przez bundy