Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 33

Wątek: [bundy] Moje wypocinki

Mieszany widok

Uzależniony Awatar bundy
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lemina
    No co ty Łatwiej jest skłonić modelkę do skrzywienia niż fotografa Jeszcze sobie kuku zrobi aparatem

Cóż, o nosie już wolałam nie wspominać. Już wiem - zostałą pobita i dlatego musiała się tak przechylać - aby obić nie było widać Wyszło szydło z worka...
    Dokładnie tak :-) Pobiłem modelkę, bo nie chciała pozować :-) Jedni fotografowie sypiają z modelkami a ja je biję :-) ;-) (żartowałem oczywiście)

Co do tego naginania, to może muszę się za to zabrać, bo strasznie jestem zasiedziany przed biurkiem i prezentuję kondycję 90-letniego 30-latka :-))
    1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

ech no... tak myslalem ze o Ciebie chodzi. kope lat tego portfolio na plfoto nie ogladalem...
    www albo tez flickr

Uzależniony Awatar bundy
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk
    ech no... tak myslalem ze o Ciebie chodzi. kope lat tego portfolio na plfoto nie ogladalem...
    Na plfoto puszczam ostatnio z częstotliwością 1 knota na pół roku. Plfoto zeszło na psy - gówniarzeria się szerzy i kółeczka wzajemnego uwielbienia także. Poza tym ostatnio trochę fotograficznie skapcaniałem i robię tylko "album rodzinny". Obiecuję sobie, że to się zmieni, ale narazie kiepsko to widzę ;-)
    1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

Uzależniony Awatar bundy
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Znowu z głębokiej szuflady :-) Uprzedzając pytania: wiem, wiem - ucięte ręce i trupia kolorystyka :-)))

Uzależniony Awatar bundy
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

I jeszcze jedna szuflandia. Tym razem dokładniej pokazane włosy, którymi się zachwyciła Lemina :-)

Coś już napisał Awatar lemina
    Miasto
    Nie z Polski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bundy
    I jeszcze jedna szuflandia. Tym razem dokładniej pokazane włosy, którymi się zachwyciła Lemina :-)
    Zachwyciłam się Ale dlaczego to oko takie rozmyte? Nie można było ostrzej?

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

post #26 nie podoba mi sie ten balans bieli... ale drugie zdjecie post #27 jest git ;-) i nawet to oko tak nie razi ... ;-)

Uzależniony Awatar bundy
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    post #26 nie podoba mi sie ten balans bieli... ale drugie zdjecie post #27 jest git ;-) i nawet to oko tak nie razi ... ;-)
    Ten balans bieli jest akurat tam zupełnie zamierzony - fotka została potraktowana actionem do PS'a, który symuluje wygląd przeterminowanych negatywów i slajdów (poważnie!).

Coś już napisał Awatar lemina
    Miasto
    Nie z Polski

Domyślnie

#26 - Pani sympatycznie się usmiecha i moim zdaniem powinna być przedstawiona w cieplejszych barwach. A tak jest wesoło-smutna - kontrast, który akurat tutaj mi nie pasuje...

#27 - bardzo sympatyczna, ciepła, tylko troszku włosy przyciąłeś (alem się uczepiła tych włosów )

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów