Dokładnie chodziło mi o ceny z cashbackiem...U mnie w lokalnych sklepach body można wyrwać za 9900 rachunek jest prosty cena praktycznie taka jak po cashbacku
i pita nie będzie bo cashback to przecież twój przychód , podwyżka o cashback to standardowa czynność w czasie promocji
Jestem szumofobem S50/1.4A. Mam ostrego kundla. Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień
i pita nie będzie bo cashback to przecież twój przychód , podwyżka o cashback to standardowa czynność w czasie promocji
Podobno w tym roku jakoś to ominęli
Zamieszczone przez Sunders
Czyli Macro Caschback w PL jest nie dla klientów detalicznych, tylko dla pro-sprzedawców "zaprzyjaźnionych" z dystrybutorem sprzętu Canon. Wygląda na to, że jeśli się nie chce tracić czasu na formalności związane z caschbackiem i dotować tych pro-sprzadawców, to najlepiej kupować 5D3 w sklepach spoza listy canon.pl
Właśnie na allegro znalazłem 5dmk3 ze sklepów objętych promocją w cenie ~10300
Ciekaw jestem tylko czy po kliknięciu nie będzie braku towaru w starej cenie
Właśnie na allegro znalazłem 5dmk3 ze sklepów objętych promocją w cenie ~10300
Ciekaw jestem tylko czy po kliknięciu nie będzie braku towaru w starej cenie
Jak spróbujesz, to puść info - a może coś im jeszcze po starej cenie zostanie?
Właśnie kupiłem, jutro będę dzwonił i płacił - dam znać
Gorzej, jak aparat będzie spoza dystrybucji PL. Nie wiem, jak to jest zrobione, ale przynajmniej 2 sklepy które znam mają na stanie aparaty "z cashbackiem" za 10999 i bez za 9900. Więc sorry Batory.
Gorzej, jak aparat będzie spoza dystrybucji PL. Nie wiem, jak to jest zrobione, ale przynajmniej 2 sklepy które znam mają na stanie aparaty "z cashbackiem" za 10999 i bez za 9900. Więc sorry Batory.
Zobaczymy, na aukcji jak byk widnieje informacja o cashbacku