tajemnica z tym co chcesz focić czy jak?
pytam już 4ty raz. BEZ TEGO CIĘŻKO DORADZIĆ COKOLWIEK.
Piszesz ze chcesz szybki aparat i wymieniasz 5d, które szybkie nie jest
tajemnica z tym co chcesz focić czy jak?
pytam już 4ty raz. BEZ TEGO CIĘŻKO DORADZIĆ COKOLWIEK.
Piszesz ze chcesz szybki aparat i wymieniasz 5d, które szybkie nie jest
SONY
[QUOTE=szarik;
Jesteś z mojego miasta,jak miło[/QUOTE] Mi też miło
, może faktycznie napisz co masz zamiar focić, a koledzy z forum pomogą wybrać sprzęt.
Kolega âsalasâ ma rację jeśli mamy ci doradzić w wyborze body to powinieneś nam napisać co głównie fotografujesz albo co zamierzasz fotografować.
--- Kolejny post ---
dlaczego znak cytatu tak dziwnie mi wyszedł ?
Canon 1D Mark II MK II super stan przebieg 63129 (5135941190) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. vs CANON 1D mark II N (5142519261) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ? 1.taka cena jak w aukcji,co do drugiego kupujący zgodził się na 1000zł.Lepszy model w gorszym stanie czy gorszy model ale stan OK ?
Wg mnie różnica jest istotna w stopniu zużycia puszek, co do obrazka obydwa generują bardzo podobny, z tego co pamiętam N chyba ma lepszy bufor i wyświetlacz (dla mnie rzeczy do pominięcia). Osobiście dołożyłbym 200 zł i miał jeszcze ok. 140 tys. klapnięć w zapasie i większą pewność, że raczej się nie popsuje (mniej zużyta). Miałem 1dII i z obrazka byłem na prawdę zadowolony. Będziesz się musiał naumieć gałkologii, gdyż jest trochę specyficzna w tych body. Decyzja należy oczywiście do Ciebie.
Osobiście brałbym puszkę z mniejszym przebiegiem i w lepszym stanie. Wypada na 1D mark II.
Chyba jednak kupię tego z mniejszym przebiegiem(ciężko żeby w tej cenie znaleźć 63k z tego co obserwuje). Mógłbym prosić o jakieś sample na email jeśli jeszcze są ? To potwierdzi mój wybór na 100%.) kacperkonkol999@gmail.com