Brak GPS to skutek powrotu to magnezowego korpusu
No bo niby plastikowy korpus był wynikiem zabudowy czujnika GPS![]()
Brak GPS to skutek powrotu to magnezowego korpusu
No bo niby plastikowy korpus był wynikiem zabudowy czujnika GPS![]()
https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200
to chyba rozumie każdy i nikt tego nie oczekuje, przy takiej puszce jak 6D liczy się generowany obrazek jak będzie dobry to kupią jak słaby to kupią cropa, jak się wkzdenerwują to crop bedzie fujialbo fulfrejma nikona albo nawet playstion co ostre zdjecia robi jak już deklarowało parę osób na tym forum, użytkownik tej klasy sprzetu jest wymagający - to taki balans na cienkiej linie - seria 6D moze być najwyżej lepsza od poprzeniego modelu 5D, tak jak 6D zdeklasował 5DII tak 6DII może zdeklasować 5DIII
tyle i tylko tyle - jak to mawiają u mnie na wsi wyżej nerek nie podskoczysz
ale wielu użytkownikom to wystarcza, cena korpusu to jeden aspektów ale tak po prostu potencjał takiego 5DIV może być dla wielu trudny do wykorzystania
i jeszcze tacy jak ja co już posiadają 6D mogą po prostu nie kupić nic i pojechać na dwie piękne wyprawy lub jedną wypasionądlatego nasza ulubiona firma musi się postarać bo nic nie kupowanie to bardzo pociągająca opcja
jaki plastikowy korpus, tyle szumu o jedną nędzną(znaczy z wysokiej jakości plastiku) przykrywkę, 6D jest metalowy
pełno zdjęć w internetach jest w tym temacie jest nawet canon coś pokazuje
Ostatnio edytowane przez jaś ; 17-06-2017 o 22:17
Jestem szumofobem
S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień