Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1980

Wątek: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [III] ;)

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Domyślnie Odp: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [III] ;)

Cytat Zamieszczone przez xxkomarxx Zobacz posta
    Tylko ta specyfikacja nic nie mowi o nowym aparacie. Po testach bedzie mozna ocenic co wartuje.
    Jak wyszla 5dmk3 tez bylo duzo jekow ze nic nowego ze ta sama kiepska matryca, a po czasie ze super sprzet.
    Panie a AF? Wysokie ISO, dwa sloty na karty - cos by sie tam jeszcze znalazlo w porownaniu do 5d2.

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Cytat Zamieszczone przez zdebik Zobacz posta
    Panie a AF? Wysokie ISO, dwa sloty na karty - cos by sie tam jeszcze znalazlo w porownaniu do 5d2.
    Ja wiem, ale ile bylo narzekania. Ludzie chyba sami sobie wmawiaja ze nie potrzebuja nowosci :-)

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Cytat Zamieszczone przez xxkomarxx Zobacz posta
    Ja wiem, ale ile bylo narzekania. Ludzie chyba sami sobie wmawiaja ze nie potrzebuja nowosci :-)
    jednak odwrotnie:
    Ludzie chyba sami sobie wmawiaja ze potrzebuja nowosci

prawda jest natomiast:
    Ludzie chyba sami sobie wmawiaja ze nie chca nowosci

w kapitalizmie biznes sie kreci jak ludzie wydaja kase - a skuteczna metoda na wytresowanie ich do tego jest wpojenie przekonania, ze "chce = potrzebuje" (oprocz oczywiscie notorycznego przekonywania czego to znowu ludzie by nie chcieli)

mnostwo ludzi to jak najbardziej lyka. ale to nadal sa dwa zupelnie rozne czasowniki. w kontekscie gadzetow elektronicznych meskiej czesci publicznosci ciezko ta roznice dostrzec... ale jak sie chwile pomysli: zona/dziewczyna/mama praktycznie zawsze chce sobie kupic nowa torebke albo buty. ale jak sie popatrzy do jej szafki... to naprawde trzeba byc kobieta, zeby brnac daej w zaparte i utrzymywac, ze ta torebka/buty sa realnie potrzebne
    www albo tez flickr

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów