https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
W tym pojedynku, z praktycznie taką samą, niską ceną wygrał po prostu lepszy i dla wielu ciekawszy aparat. Ponadto do Sony a7 III nie do końca pasuje pozycjonowanie entry-level. Możliwości matrycy i bardzo zaawansowany AF przyrównałbym do tego, że kupujący w cenie 6d dostają 1d-X. Stąd taki popyt. W Polsce jest trochę inaczej z cenami 6,5 vs. 10k zł co dla wielu robi różnicę. A wiadomo, że canon to również ogromny wybór szkieł w różnych pułapach cenowych, również tych niskich...i największy rynek wtórny.
Wracając do sprawy wydaje mi się to bardzo zabawne, że taki serwis w reakcji na liczne komentarze pod wątkami o sony daje wpis, w którym tłumaczy się ze swoich działań
btw. nie mam zupełnie nic do Sony. Bardzo podoba mi się to co ostatnio wypuszczają. Nawet poważnie rozważałem przejście. Bawią mnie jednak te często sztuczne, pozerskie i "na siłę", współczesne działania marketingowo-promocyjne. Serio, często mam niezłą bekę z wypocin tych "znanych jutuberów"Sprawa tyczy się zresztą nie tylko Sony
![]()
Miłego dniamoja www