Odp: Re: Odp: Re: Odp: Re: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [III] ;)
Zamieszczone przez cynamon
"Zasadniczo odpowiedź jest prosta. Trzeba sobie wybrać drugi system "zapasowy". Wiele osób (nawet tutaj) siedzi w kilku systemach. Jeden tzw. spacerowy i wycieczkowy a drugi do pracy. Trzeba się jednak przełamać i nie zamykać się wyłącznie w obrębie jednego systemu i jednego producenta. Są systemy do których przez odpowiednie adaptery można dopinać posiadane szkła i zamiennie używać puszek jako "dokrętek" do szkieł. To żadna nowość i jakby elastyczność bez potrzeby nowych inwestycji."
Prawda. To byłoby najlepsze wyjście. I piękne. Te możliwości... na samą myśl człowiek szerzej i swobodniej oddycha.
Tyle że to, co osiągalne i zrozumiałe dla takiego profesjonalisty (tak, obejrzałam foty na 35photo - szacunek ogromny), dla takiego przeciętnego pstrykacza jak ja nieosiągalne z powodów finansowych.
Niby można by zacząć produkować portrety polskich władców gdzieś w piwnicy, ale to pewnie skończyłoby się wizytą smutnych panów z rządu
zmień myślenie
piękne foty można też robić tanim sprzętem
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!